GOD JUL!

God jul på er allihopa, kanske blev lite i efterskott men har inte varit inne på datan sen i onsdags! Det blir väl så när man sitter med datorn flera timmar per dag i skolan! Har i alla fall haft en jättebra jul med god mat, släkten och mycket skratt. I lördags gick jag en promenad med mamma och sen hade vi lite paketöppning och kalle anka tittande hemma, sen på kvällen åkte vi till kusinerna och firade med pappas sida. Igår gick först jag och pappa en promenad i skogen och tittade där de har huggit ner skog, jättemysigt! Sen firade vi hos mormor och morfar. Är jättenöjd med mina julklappar, det är lite extra spännande för en julklapp hade inte kommit än så får se vad det är.

Idag har jag än så länge läst lite och tränat. Fick ett träningsset med gummiband med en tränings-dvd till så det är den som jag gjorde. Måste säga att det var jobbigt, kommer nog vara helt öm i kroppen i morron!! Resten av dagen ska jag nog läsa lite mer och sen bara mysa i soffan.


Fick en sån här av mamma och pappa fast i en annan färg och den är hur mysig som helst!


Snart är det JULLOV!!!

Då är det ungefär bara 4 timmar kvar i skolan denna termin, så himla skönt! Dagen innehåller matte och julpyntning, vi på ekonomi-programmet ska ha en julpyntningstävling så håll tumarna för att SP2EKB vinner ;P Efter skolan ska jag nog träffa mamma och hjälpa henne att handla och sen hem och gå en promenad.
Håller föresten på att dö, har sån himla skoskav på båda hälarna!!! :(
Jag är så här glad över att det snart är jullov! :)

1 dag kvar!!!!

Sitter i korridoren med Amanda, Elin och Sanne och väntar på att spanskan ska börja, slutar 12.45 och då går jag upp till laggarhult och mormor och morfar och är där till typ kl fem. Sen ska jag på övning inför Gast-musikalen, det slutat kl åtta men orkar nog inte vara kvar så länge så tar nog bussen hem 19.15! I morron slutar vi kl 12 och sen ska jag kanske till hälso och träna för att inviga lovet:P, men har inte bestämt mig än, kanske att jag går en promenad hemma istället men vi får se.
Ska bli så himla skönt med lov, längtar tills på fredag då mamma, pappa, Jonas och jag ska ha lilla julafton :)

Då är snön tillbaka!

När jag vaknade i morse var hela marken täckt med typ 1 dm snö, skönt med snö nu så man får lite julstämning!! Nu får vi bara hoppas att den ligger kvar tills jul, tittade på vädret nyss och det stog att det ska bli 6 plus grader på fredag! så vi får hålla tummarna. Den senaste veckan har jag inte gjort så mycket, mest hållt på med skolarbete och försökt att hitta julklappar, och nu är jag äntlingen klar med alla mina så himla skönt!!! Var på stan igår med mamma och pappa och köpte de sista, träffade också Jonas och Jenny så det blev en lunch med dom på Barken. Blev också en fika hos mormor och morfar och sen hem och satte mig coh pluggade i 2 timmar. På kvällen blev det filmmys med familjen (- Jonas) med "Jägarna", blev faktiskt förvånad för jag tycker inte om den första filmen alls men det här var faktiskt bra.

Idag blir en plugga dag, har finansieringsprov och en muntligredovisning i morron och tills på tisdag ska en skriftlig uppgift vara inne. Ska bli så himla skönt med Jullov, jag har verkligen blivit skoltrött den här terminen! Ikväll är det gospelavslutning så då blir det lite julmys med Sofia :)

SNÖ!!!

Sitter i korridoren och väntar på att alla ska komma till skolan. När jag vaknade i morse blev jag as förvånad när jag släppte ut katten och såg att det var snö ute, vi får hoppas att den här snön kommer ligga kvar så vi får lite julstämning! Igår gymmade jag efter skolan, det var skönt att komma igång igen men nu måste jag se till att köpa ett nytt kort, körde 30 minuter på löpbandet, 15 minuter ben och armar och sen 30 minuter på cross-trainern. Jag mådde jättebra tills jag satte mig på bussen, började må jättedåligt och det kände som att jag skulle spy. Det var nära att jag gick av bussen i Bie för jag mådde så himla dåligt. Resten av kvällen mådde jag fortfarande dåligt så jag gick och la mig halv nio.
Idag efter skolan blir det först solosång, sen klippa mig och efter det ska jag ta en fika mig Erika. Ska bli riktigt roligt att ses och få prata av sig lite för det var några veckor sen vi sågs senast. Ikväll ska både mamma och pappa på julbord så det blir en ensam kväll framför tv:n och tonfisksallad, MUMS!!
I morron blir det en händelserik dag, först jag jag och min projektgrupp till ICA Maxi vid 10, sen vid 13 ska jag till duveholmshallen och sjunga, efter det ska jag och klassen till safiren på UF-julmarknaden. Får se om jag hinner skriva något i morron...

Fredag!

Har precis haft lunch och sitter nu i korridoren och väntar på att matten ska börja. Efter matten blir det spanska-prov och jag tror att det nog kommer gå ganska bra;P Sen blir det bussen hem och drar mig nog ut på en promenad innan vi ska fira Fanny som fyller 16 idag. Ikväll blir det idol, det börjar blir svårt nu att bestämma vem man vill ska vinna! I morron ska jag försöka gå en promenad eller ta en springtur, måste verkligen komma igång med träningen!! Sen vid 2 ska vi till Jonas nya lägenhet och äta mat med honom och Jenny.....

Prov!

Nu har det gått en vecka men har haft sjukt mycket i skolan så har inte prioriterat bloggen. Sen sist har jag jobbat, pluggat, haft FK-prov och lite annat. Vi har ju också haft klassfest hos Elvis. Måste säga jag blev förvånad att våran klass var så rolig! Hade en jätterolig kväll i alla fall.
Igår gick jag till Jöjje och sa att jag inte kunde fortsätta jobba där. Det är så himla mycket i skolan så jag känner att det blir fort stressigt för mig, sen ville ha att jag skulle jobba själv och eftersom att det är mitt första jobb så känner jag att jag nog vill ha folk omkring mig!
Idag har jag spanska, ekonomiprov, engelska och sen har jag håltimme de två sista lektionerna så jag slutar 11.55 :) Då blir det hem och plugga till spanska provet i morron. Ska också försöka ta en joggingtur. Jag får lite ångest för det har vart så mycket i skolan att jag inte hinner träna när jag kommer hem och jag har kanske inte ätit det bästa på sistone:p Men nu ska jag börja träna och äta bättre!!!!

RSS 2.0