SOMMARLOV!!!

Då har man äntligen sommarlov ;) Vi hade inga lektioner i fredags så var ledig, åkte istället in till stan för att äta lunch med Erika och Sofia (måste säga att de är två härliga brudar!!) I lördag var det skolavslutning och studenten för Max. På kvällen åkte jag först till Max och firade honom och sen drog jag vidare på klassfest hos Elvis. Vid elva när många skulle till Safiren gick jag och Lovisa till hennes pojkväns lägenhet, hade en toppen kväll! ;) Igår kom släkten hit och firade pappa och resten av dagen tog jag det bara lugnt.

Idag var det min första dag på sommarjobbet och hade var jättebra men är helt slut i kroppen efter att ha gott runt hela dagen. I morron börjar jag kl 7 och efter jobbet ska jag äntligen klippa mig ;)

Snart!

Nu är det bara tre dagar kvar och sen avslutning på lördag, känner att jag verkligen behöver sommarlov just nu!! Igår var en väldigt onödig dag i skolan, mamma skjutsade in mig kl 12 och sen slutade vi 12.05 men som tur var så var pappa i stan så kunde åka med honom. Resten av dagen slappade jag i soffan och gick en långpromenad. Idag slutar jag 13.45 och då blir det att övningsköra med mamma.

Ovärd dag!

I torsdags och fredags paddlade jag ju med klassen och måste säga att jag har en härlig klass! Dock fick jag så himla ont i rumpa att jag har suttit på en kudde hela helgen! ;P I helgen firade jag kusin Pontus student, måste verkligen säga att tiden går väldigt fort! Igår åkte jag till gokart-banan i Norrköping med gospelkören (eller föredetta gospelkören) för avslutning för Hasse, hade en välsigt trevlig dag.

I morse började dagen med att jag försov mig 30 minuter så att jag fick äta frukost medan jag blåste håret ;P Sen hade jag körlektion och det gick faktiskt ganska bra :) Just nu är jag lite irriterad för har gjort typ 8 repetitionsprov och är hela tiden typ 5 poäng från att få godkänt!!! Sen så känner jag att dagen är väldigt ovärd, har typ inget att göra på lektionerna.

Ikväll bär det av till Nyköping för att fira Jenny och hennes systers student, blir nog mycket trevligt men kommer vara helt slut i morron!!

Paddla!

Om cirkus 1,5 timme så har jag mitt allra sista prov för åk 2 och sen tar jag ledigt från prov, läxor och inlämningar i några månader! Det enda jag kommer plugga i sommar blir körteori så att jag får mitt körkort någon gång! ;P I eftermiddag blir det paddling och övernattning med klassen, kommer nog bli skit kul bara vädret håller i sig! :)

Bara en sak kvar nu...

I morse hade jag redovisnig av ett projekt om ICA Maxi och sen lämnade vi in vår rapport också, så nu är det bara ekonomi provet kvar på torsdag och sen har jag inga mer uppgifter eller prov att lämna in. Så himla skönt!!! :D Nu ska jag sätta mig och plugga i någon timme och sen blir det bara att ta det lungt. Hade tänkt springa en liten tur men nu vräker regnet ner så det får bli en annan dag :P

Så här ser mitt schema ut den närmaste veckan:

Onsdag: Eventuellt övningsköra till släktningar i strångsjö och PLUGGA
Torsdag: Paddla på eftermiddagen och sova över med klassen
Fredag: Paddla med klassen
Lördag: Fira Pontus (kusin) som tagit studenten
Söndag: Eventuellt ha avslutning för Hasse (min gamla körledare)
Måndag: Körlektion på morronen och övningsköra till Nyköping på kvällen för att fira Jenny (Jonas flickvän) och hennes syster på studenten.


Halkan!!

Hade beep-test i morse och det gick helt okej, det blev ju inte det bästa resultatet men i alla fall bättre än vad jag har haft förut! Om cirkus en timme har jag mitt sista nationella för i år som är spanska läsförståelse, så håll tummarna. Hinner nog inte med 14.30 bussen så det blir nog en liten tur på stan.

Hade föresten en körlektion igår och bokade då nya lektioner och halkan. Förhoppningsvis kan också Sofia göra halkan samtidigt som mig så att jag har någon att prata med ;P Nu känns det äntligen som att jag kommer kunna få mitt körkort snart, förhoppningsvis innan skolan börjar igen! ;)

RSS 2.0