Tuna Park

Idag kom jag äntligen iväg med mamma till Tuna Park efter flera veckors tjat! Orkar inte skriva så mycket men fick med mig det här hem:


Gina Tricot 149:-


Gina Tricot 149:-


Skopunkten 149:-


Skopunkten 149:-

Köpte också en klänning från Bikbok (kan inte lägga ut bilden), strumpor och 2 BH:ar :)

NP

Igår på jumpan så stäckte jag mitt lår så jag kunde knappt gå, ahde så himla ont!! Efter skolan så gick jag hem till Kajsa och sen gick vi på jobbmöte. Det var slut vid 17.05 så jag ringde mamma och sa att jag inte skulle hinna med bussen som gick från stan 17.15. Men hon sa att jag var tvungen att springa, så jag såg nog ut som en idiot när jag försökte springa utan att det skulle göra så ont i låret :P När jag var på torget, typ 30m från bussen, så ser jag bussen åka iväg! Så mamma fick komma och hämta mig, men då blev det lite jordgubbar och kycklingsallad(MUMS)!

Idag hade vi NP i matte del 1 och det gick väldigt bra fram till allra sista uppgiften, fattade ingenting så jag har i alla fall fel på den uppgiften. Slutade 13.50 och då gick jag med Matilda till Kulturskolan och sen hade jag solosång för sista gången den här terminen. Efter det gick jag till Linden och möte Sofia och sen tog vi en fika på CL, mycket trevligt!! Nu ska jag nog ta cykeln till pappa och sen senare ikväll blir det en myskväll med vindruvor och tv:n :)

Klassfest!

Nu har jag inte skrivit på ett tag men jag har typ inte varit inne på datorn på typ en vecka har haft ganska mycket plugg och sen var jag sjuk tills i onsdags. Har varit förkyld i nästan 2 veckor nu och jag hostar fortfarande.

Igår tog jag moppen in till stan vid tolv och köpte en tröja som jag hade hängt undan, sen åkte jag hem. Vi halv sex så gick skulle jag ta bussen in till stan men jag stod och väntade och väntade men det kom aldrig. Det visade sig att bussen var trasig så mamma fick skjutsa in mig istället. Inne i stan träffade jag Elin, Hanna och Tzega och åt lite och sen åkte vi hem till Hanna som skulle ha klassfesten. Fast man kan inte riktigt säga att det var en klassfest för bara hälften av klassen kunde komma, men sen kom lite annat trevligt folk så det blev ganska fullt. Träffade lite folk som jag inte har träffat på jätte länge så det var riktigt trevlig måste jag säga :)

Idag har jag pluggat, cyklat, firat min faster och kom nyss hem från en promenad viklet var tur för nu spö regnar det!


NU VILL JAG HA SOMMAR!!

Jävla förkylning!! :(

Nu har det blivit ett stort hopp igen med bloggandet men har inte haft lust! :P Veckan har innehålligt engelska nationella (som gick ganska bra men man vet ju aldrig!), sen har jag varit på ett möte om mitt sommarjobb, tränat med bästa Sofia, blivit intervjuad av Succé om mitt sommarjobb och sen igår var jad inne i stan på körkurs och firade sen min kusin. Idag ska jag PLUGGA hela dagen, har jättemycket den här veckan (matte, svenska, historia, etik och spanska)!

Sen har jag också hunnit med att blivit jätte förkyld, det började i torsdags och då hade jag bara lite ont i halsen men sen har det bara blivit värre och värre, vaknade igår och var helt kallsvettig och hade lite feber men jag var tvungen att vara med på körkursen så fick trycka i mig några alvedon. I kväll är det avslutning på kören och vi skulle va hos Hasse och grilla men eftersom att jag är så förkyld så kan jag inte vara med :( och så blir jag nog hemma från skolan i morronm också! Jag hatar att vara förkyld för jag blir alltid jätteförkyld!

RSS 2.0