8 km

Hejsan allihopa, har inte skrivit på några dagar igen men jag har mest varit ute i det fina vädret. Jag måste bara säga att jag verkligen älskar värmen!! Sen sist har jag cyklat ganska mycket, firat påsk (har nästan ätit ihjäl mig på godis, så nu har jag bestämt mig för att ha godisförbud!!) och solat. Igår var jag i strångsjö och fikade med mormor och morfar vid deras husvagn och när vi satt och gassade i solen så kände jag att det kittlade på min hals, jag tittade ner och då fick jag se att det var en spindel och den kröp in under min tröja!! Jag började hoppa runt och skrika som en galning, jag gillar verkligen inte spindlar!!

Jag har precis kommit hem från en långpromenad i skogen, jag gick typ 8 km så jag är ganska trött nu. Ska snart äta lunch och sen ska jag ta cykel till mina kusiner Linnea och Lukas för dom ringde och ville leka lite :P
Sen ikväll ska jag och mamma till mormor och morfar och äta! :D

I morron ska jag träffa Klara, Amanda, Julia och Elin på stan och sen ska vi ta en fika eller äta nåt :D


En bild från i höstas! (har bildbrist så ni får nöja er men gamla bilder ett tag!)


Sunny day :D

Måste verkligen säga att jag älskar vädret idag!! Har legat och solat i ett par timmar ska nog lägga mig en stund till :D Igår kom som Sofia hit vid typ 3 och då bakade vi cupcakes och de blev goda med glasyren stelande aldrig, den blev nog för lös :P Sen gjorde vi tacos och hade det lite mysigt framför tv:n. Vi tittade också på "the last song" och vi satt och grinade, den är så sorglig i slutet!! I morse gick vi upp ganska tidigt, vi nio typ och sen gick vi en promenad i skogen och tog lite bilder. Barbro kom och hämta henne vid 11 och sen dess har jag som sagt solat och sen lagat mat. Nu ska jag nog ta en lite cykeltur och sen blir det att sola lite till. Man måste verkligen ta vara på det fina vädret!! :D


Sunday bloody sunday!

Igår var jag i Stockholm och tittade på körslaget, jag var där med Sofia, Alice och Barbro och det var jättekul. Det som var lite roligt var att Sofia inte visste att jag skulle med för Barbro och jag hade bestämt utan att Sofia visste om det! Så snacka om att hon blev överaskad :P I alla fall så var det en jätte rolig kväll med full av energi! Lägger kanske upp några bilder sen om jag får låna några av Sofia!

Just nu sitter jag uppe i laggarhult hos mormor och morfar, kom hem så sent i natt så jag sov över hos dom. Har precis varit ute och gått en promenad i det fina vädret och ska snart åka hem och fira Jonas som fyller 19 i morron. I morron bär det nog också av till Norrköping med Sofia för lite efterlängtad shopping!!

Måste bara säga att jag tyckte att det var fel att Team Lisa åkte ut igår, jag tyckte faktiskt att de nästan var bäst av alla, Team Jacob skulle ha åkt ut istället!!


PÅSKLOV!! :D

Har inte bloggat på en vecka men har verkligen inte haft tid!! Den här veckan har varit värsta plugg veckan! Har pluggat minst 3 timmar sen i lördags!! Men nu är det i alla fall lov och jag ska inte plugga nåt på en vecka i alla fall, så himla skönt!! Måste verkligen säga att påsklovet är behövligt just nu, är så himla skol trött.

Måste bara berätta i jag blev väldigt irriterad på min etik-lärare Martina igår. På torsdagar har vi alltid ett hål på 2.5 timme innan etiken som är sista lektionen, så jag och Amanda gick till Martina och frågade vad vi skulle gör på lektionen för vi tänkte att vi kanske kunde få jobba hemma. Men hon sa att hon skulle ha en genomgång på ett fördjupningsarbete så vi var tvungna att gå på lektionen. Så efter 2.5 timme gick vi på lektionen och när vi kommer dit så får vi typ bara ett papper och sen får vi gå, lektionen blev 5 minuter!!! Martina kunde ju bara ha gett oss pappret från början! :P

Halsfluss!

Har inte skrivit nåt på väldigt länge men jag har varit sjuk sen i lördags :( I fredags mådde jag jätte bra och var med och repade inför konserten med Ole Börud som vi skulle ha i lördags, men när jag vaknade i lördags så mådde jätte dåligt. Jag hade nästan 39 graders feber, ont i halsen och huvudet och kallsvettades. Så det blev ingen konsert för mig:( Åkte till sjukhuset i tisdags med mamma och fick då reda på att jag har fått halsfluss, så nu måste jag äta tabletter tre gånger om dagen i tio dagar, inbte kul!! Men jag mår radn mycket bättre så et är ju i alla fall positivt!!

Det var länge sen som jag har varit så här sjuk, det ända jag har gjort är att legat i soffan och tittat på tv hela dagarna och inte kunnat äta nåt nästan! I morron ska jag i alla fall försöka åka till skolan, jag får väl ta en alvedon så att jag orkar, vill verkligen inte missa nåt mer!..

RSS 2.0