Måndag=Studiedag!!

Idag har jag då studiedag och är alltså hemma från skolan, så himla skönt!! Dagen har än så länge innehållt sovmorgon, en promenad med Zacke, gjort klart spanska läxan och sen fick jag någon kick och började städa!! :P resten av dagen ska jag nog läsa lite i sv-boken, plugga lite samhäll och sen ska jag ta en lång och skön dusch och sen sätta mig framför tv:n och bara ta det lungt.

Vi ses..


HELG!!

Nu är det äntligen helg!! Och är ju ledig på måndag också så det är ett väldigt stort plus :D Veckan har varit ok, men har fått jätte inte i halsen och munnen så jag kan inte svälja eller gäspa utan att det gör jätte ont :( Ikväll bliur det nog idol, säger bara HEJA OLLE!! I helgen har jag inget särsklit planerat förutom att sjunga i mariakyrkan på söndag morron, sen så måste jag nog tyvärr plugga lite...

Här kommer också en liten rolig historia:
-Har du jämt din hund med dig?
-Ja, det är ju en jämthund!! HAHAHAHA ;D

Måndag!

Kom hem för typ en timme sen och har precis varit ute och skottat så nu är mina armar helt slut!! Jag kom på i morse på bussen att varje dag som jag åker med bussen så blir jag jätte trött precis när jag kommer till rondellen vis sopptippen, är inte det lite konstigt!? ;D Resten av kvällen blir det att PLUGGA!!!! Har historia prov i morron och jag fattar typ ingenting, det får gå som det går...

Söndag!

Idag har jag än så länge gått en promenad med Zacke och gjort klart spanska-läxan. Resten av dagen ska jag plugga historia (prov på tisdag), sen ska jag nog läsa lite i svenska-boken, träna på engelska verben och sen i kväll blir det gospel!!

Lördag!

Idag har jag varit i stan och träffat Erika :) Vi gick lite på stan och sen blev det en fika på Coffee Lounge, mycket trevligt måste jag säga!! Det var så pinsamt när Erika hade åkt hem och jag skulle gå från stan till Ica, för att träffa mamma, för då så halkade jag på en is-fläck!! Det var tur att jag hade luva på mig så att ingen såg mitt ansikte såg nog ut som en tomat hehe :P 

Nu sitter jag hemma och ska väl försöka ta och plugga lite och sen blir det kanske en film..

I går åkte då Andreas Weise ur Idol, tyckte att det var lite tråkigt för han har ju en så bra röst!! Så för att "hedra" honom så lägger jag upp en bild på honom:P..


Äntligen helg!!

Dagen har varit okej, men väldigt seg så det var så himla skönt när vi slutade! När jag kom hem så gick jag en promenad med Zacke och nu sitter jag och lyssnar på lite musik. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, inget som är riktigt bestämt än. I kväll bliur det i alla fall Idol, jag säger bara en sak "HEJA OLLE!!" Nu ska jag nog kura ihop mig i soffan med en bra bok och en kopp med varm choklad ;)


Jag och Sofia F <3

Sofia S, jag och Sofia F haha <33

Tisdag!

Jobbig dag i skolan, slutade 15.35. Har fått skit mycket läxor!! Inte roligt :( Sen jag kom hem har jag pluggat matte, svenska, spanska och Idrott-teori, nu har jag bara etik kvar och sen är det slut för ikväll.

Sitter nu och lyssnar på Lady Antebellum, måste säga att det svänger! hehe.. I morron börjar jag 10.20 och har då administration, efter det är det VÄLDIGT LÅNG rast och sen engelska, slutar 14.30. Då är det bara att springa till kulturskolan för solosång kl 15.00 :D

HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL...


Är med Sofia!!

Sitter nu i Sofias sovrum, har just sjungit singstar för full hals ;D Efter skolan möte jag upp Sofia och Sofia på biblioteket och sen tog jag och Sofia F bussen hem till henne och nu sitter vi här!

När jag kommer hem är det bara att plugga spanska och lite etik och sen ta en skön och välbehövd dusch!!

Lördag!

Kom hem för ett tag sen, var på stan med mamma och köpte en farsdag-present till pappa. Nu ska jag plugga lite och sen blir det nog en promenad i regnet!

Om ni vill veta så börjar jag mitt nya liv idag hehe :P Ska försöka sluta äta godis, chips och sånna saker och inte dricka läsk och röra på mig mer, i alla fall tills jul.

Jag tycker att det var så himla skönt att Elin åkte ur idol igår, tycker att det var på tiden!!!


Fredag!

Kom hem för ungefär en kvart sen, sitter nu och lyssnar på musik och tar det lungt. Ikväll blir det en hemmakväll med familjen och ska såklart kolla på IDOL! I morron blir det nog att en sväng till stan med mamma och sen kanske en promenad med hunden. På söndag ska jag nog vara med bästa Sofia Forss :) och sen på kvällen blir det gospel..

Bugg!

Nu är västa dagen på hela veckan avklarad!! så här såg dagens schema ut: språk, matte, svenska, lunch, engelska och sist Etik!! Sitter nu uppe i Laggarhult hos mormor och morfar, fast att de inte är hemma de här på Gran Canaria!! SÅ HIMLA AVUNDSJUK! I morron börjar jag 10 så jag kan sova en timma extra skönt, sen har vi ingen idrott, slutar 13.05 :) ska snart göra lite soppa och sen i kväll blir det lite bugg..


Sjuk!!!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och bara tar det lungt. Jag blev hemma från skolan idag eftersom att jag fortfarande inte är helt frisk :( Men i morron så ska jag försöka pallra mig iväg till skolan för man vill ju inte missa för mycket, jag får ta några alvedon och då kanske jag mår lite bättre. Idag ska jag försöka komma ut lite så jag får i mig lite frisk luft..


Sista lovdagen!

Sista dagen på lovet idag då!! Mår faktiskt okej idag så förhoppningsvis orkar jag gå till skolan i morron, man vill ju inte missa nåt. Det blev ingen klassfest igår, den blev iställd :( men ganska skönt för mig ändå för jag hade nog inte orkat gå så jag missade ju inte nåt! Är lite sur för att jag har varit sjuk halva lovet har ju inte hunnit göra nåt alls!! Jag skojade faktiskt innan lovet och sa att jag kommer nog bli sjuk på lovet, och det blev jag så klart. Nu sitter jag och lyssnar lite på musik, ska försöka göra lite läxor idag och sen kanske gå ut lite och få lite frisk luft. Ikväll blir det ingen gospel-kör för mig, har ont i halsen och är täppt i näsan så jag skonar alla och är hemma istället hehe!


Sjuk :(

De senaste dagarna har varit piss-tråkiga!! I torsdags så skulle jag vara med bästa sofia f men blev såklart sjuk så var tvungen att ringa återbud :( Har haft hög feber, ont i huvudet, halsen och mått skit dåligt!! Idag mår jag skapligt men är fortfarande inte helt kry! Ikväll är det klassfest men nya klassen och jag vill verkligen dit!! Om jag mår bättre i kväll så ska jag nog försöka pallra mig dit i några timmar i alla fall, så jag håller tummarna!! Jag mår nog bättre efter en skön dusch och lite mat!!

Pissväder!!

Sitter uppe i Laggarhult hos morfar och mormor, ute är det verkligen pissväder! Blir deprimerad!!! Ikväll ska jag kanske träffa mina underbara tjejer, om vi hittar nånstans att va så jag håller tummarna :D I morron ska jag nog vara med bästa Sofia F, ska bli riktigt roligt!!

The Social Network!

Idag har det varit en ganska lugn för middag, jag gick en promenad med hunden och lagade sen lite mat. Sen vid 5 så åkte jag in till stan och träffade Kajsa och vi gick sedan och köpte lite godis, sen gick vi till bion. som vanligt när jag går på bio så var det fullsatt NOT!! vi var kanske 10 st. Vi såg "the social network", filmen var ok det var ju inte världens bästa film precis men den var ju inte dålig heller. Jag fick ju i alla fall träffa kajsa och det är ju inget fel!

Här kommer några bilder från Sandviken och Tierp (alla lånade från Sofia S):





RSS 2.0