Studentklänning - CHECK

Igår var både en jobbig dag och en rolig dag, det jobbiga var att jag hade världens huvudvärk så det blev en kort dag för min del. Det roliga var dock att jag fick hem min studentklänning från Nellys och den passade perfekt, är hel nöjd!! :D Dock var skorna jag beställde för små se det blir att skicka tillbaka dom. Beställde också min balkllänning så håller tummarna för att den passar! :)
 
Idag slutar jag 15.40 och då ska jag först till min frisör och beställa tid för att testa olika frisyrer till balen och sen blir det att åka hem och träna lite....

Kort dag...

Idag blev det en riktigt kort dag i skolan, dagen började med religion och då fick vi reda på att våra andra tre lektioner var inställda så slutade 9.40 :) Då gick jag och Lovisa en promenad kring Djulöalé och sen tog jag bilen hem. När jag kom hem gjorde jag lite mat och resten av eftermiddagen ska jag plugga. Nej nu är det bäst att sätta fart med pluggandet så att jag slipper det ikväll....
Tack för att ni finns <3

Här ekar det tomt....

Har inte bloggat något på hela lovet men har inte haft lust. I tisdag till onsdag var jag på studentkryssningen med Erika, det var riktigt kul med väldigt mycket dans :D Det enda som var lite dåligt var maten på kvällen, var inte alls som jag hade tänkt mig så blev lite besviken. Resten av lovet har jag tagit det lugnt, gått några promenader och pluggat. Igår beställde jag också en studentklänning och ett par pumps från Nelly, hoppas bara nu på att både klänningen och skorna passar :)
 
I morron så börjar skolan igen men jag skulle ju inte tacka nej till lov i en vecka till om man säger så!! Efter skolan ska jag kanske gå en promenad med Lovisa. Nu blir det fruktsallad, MUMS!!

Plugg.....

Trots att det är första dagen på lovet så blir det här en plugg dag, har en inlämning tills i morron så ska försöka få den klar idag. Ska också försöka hinna med en promenad och lite annan träning idag och sen ikväll blir det filmmys med familjen.
 
I morron ska jag äntligen träffa Erika, det var jättelänge sen vi sågs så det kommer nog bli väldigt mycket prat och skratt! ;) Vi ska bland annat prata om och planera lite inför studentkryssningen som är på tisdag. Fattar inte att det redan är på tisdag den är, hoppas bara att det kommer bli lika roligt som jag tror att det kommer bli! :)

The Notebook...

Sitter just nu i skolan och väntar på att naturkunskapen ska börja om 10 minuter. Resten av skoldagen innehåller svenska, internationell ekonomi och matte, slutar 15.40. Efter skolan blir det att åka hem och träna lite, plugga och lite tv-tittande. Ska nog också börja läsa boken "the notebook" som jag fick i julklapp, filmen är en av mina favorit filmer så hoppas boken är lika bra! :)
 

Eskilstuna, promenad och sång..

Idag skulle jag egentligen haft friluftsdag men var tvungen att åka till Eskilstuna med mamma för att fixa en extra nyckel till min lilla bilen. När vi hade gjort det blev det en liten tur till Tuna Park, fick med mig en tröja (se bilden), bh, halsband och en present till Jenny.
När jag kom hem åkte jag vidare till stan där jag gick en långpromenad med Sofia och sen blev det solosång och kör :)
Just ni sitter jag i soffa och håller på att somna, är sjukt trött så det blir nog en tidig kväll för min del!!

Hoppas på bra resultat..

Igår efter skolan blev det en promenad med Lovisa och sen när jag åkte hem blev det en skön eftermiddag och kväll med familjen :)
 
Har precis slutat och sitter just nu i korridoren och ska försöka skriva lite på en filosofi-uppsats som ska vara klar tills på söndag och jag har typ inte skrivit ett dugg så börjar bli lite stressad. Ska klippa mig om en timme så passar då på att skriva lite. Jag hoppas verkligen att jag blir nöjd, är jätterädd för att det kan bli väldigt kort eftersom det har blivit jätte slitet på senaste tiden! :( Men men det är ju bara hår så det växer ju ut!
 
Nu är det föresten bara en vecka kvar tills jag och Erika ska åka på studentkryssningen!!!! Hoppas och tror att det kommer bli sit kul!! :D
 
Nej nu ska jag sätta fart med pluggandet....

Ensam hemma...

Idag har jag haft en riktig pluggdag, har pluggat svenska, religion, naturkunskap och matte så nu är jag helt slut i huvudet.
 
Just nu sItter jag hemma ensam och myser framför tv:n. Mamma och pappa är i Norrköping och firar en släkting som fyller 40 år. Jag blev hemma eftersom jag ska upp och jobba kl 7 i morron, så det blir en lugn kväll för mig.
 
En skål med annans får göra mig sällskap ikväll, mums!! :)

Ledig och jobb..

Den här veckan började inte alls roligt!! Det började i måndag med att jag började känna mig konstig på bilden och sen när jag kom hem hade jag 38 graders feber :( detta ledde till att jag fick stanna hemma från skolan i tisdags och onsdags. Gick till skolan igår och det var då allt vände, mådde mycket bättre och sen fick jag reda på ett slutbetyg och två betyg på två prov som blev mycket bättre än vad jag trodde, blev hur glad som helst!! :D när vi sedan fick reda på att vi inte hade några lektioner idag (fredag) så svävade jag på moln!!
 
Just nu sitter jag och äter lite gröt till lunch, har redan hunnit med en långpromenad, plugg och dushat idag. Jag ska snart dra mig till duveholmshallen för introduktion av mitt extrajobb. Beroende på hur lång tid det tar så ska jag kanske träffa Sofia en snabbis efteråt men vi får se....:)

Kommer inte på någon bra rubrik...

Har inte skrivit på ett tag nu men har inte varit på något blogg-humör. Den senaste tiden har jag pluggat, tränat, gått  några promenader med Lovisa, sjungit och nu i helgen hade jag och Sofia tjejkväll hemma hos henne och sen sov jag över där. Vi var lite allmänt crazy på kvällen, det var länge sen jag skrattade så mycket! ;P
 
Just nu har vi projektarbete, efter det lunch och sen bild som sista lektionen, slutar 14.00 och då blir det bussen hem. Eftermiddagen och kvällen kommer innehålla promenad eller träningspass, plugg och slappade framför tv:n!

RSS 2.0