Tack för att du finns!!!

De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga, så jag vill speciellt tack till dig Sofia, det var jätte skönt att prata med dig igår och det kommer blir ännu bättre när vi träffas idag!! Vill i alla fall bara säg tack för att du finns! :) <3

Efter skolan ska jag alltså träffa Sofia och sen i morron bär det av till Norrköping med Erika, så förhoppningsvis får jag med mig lite smått och gott hem :) ......


Affärsjuridik!

Hade precis prov i affärsjuridik och det gick inte jättebra, hoppas verkligen att jag får vg! Idag är det en kort dag, slutar 12.45 och då åker jag direkt hem och går en långpromenad, skönt!!

Arbetsintervju!

Nu har jag bara rättskunskap kvar och sen slutar jag. Kl 16.40 har jag en arbetsintervju på sjukhuset och börjar bli lite nervös men det kommer nog gå bra. Hoppas verkligen att jag får ett sommarjobb för pengarna från förra året börjar ta slut så det måste fyllas på i plånboken snart!!....

Onsdagen den 18 april

Idag när jag vaknade hade jag typ ingen röst kvar men pallrade mig iväg till skolan i alla fall. Efter skolan skulle jag ha haft solosång men eftersom rösten är så dålig så var jag tvungen att ställa in det! :( Istället för sång så kommer mamma och hämtar mig efter skolan och då ska vi övningsköra lite och handla. När jag kommer hem ska jag försöka komma ut på en promenad och sen måste jag tyvärr också plugga.

Tänk vad gott det skulle vara med färska jordgubbar just nu!! ;)


Sjuk!

Åkte aldrig till skolan idag, vaknade och var jätte förkyld så blev hemma istället. Förhoppningsvis är förkylningen bättre tills i morron! :) Idag har jag fördrivit tiden med att se på film och just nu försöker jag göra klart en hemtenta i rättskunskap.....

Körlektion!

Kom precis till skolan, började dagen med en körlektion. Gick bättre än vad jag trodde, bakade runt gathörn! :) Idag är det en lång dag, slutar 15.45. Är jätte förkyld och mår inte alls bra men ska tvinga mig själv att klara dagen....

Ny design!

Jag måste bara säga Tack till bästa Sofia som har hjälpt mig med min nya design! :) Sov över hos henne måndag-tisdag och då fixade vi som sagt min design och sen i tisdags åt vi frukost på Sultans och sen drog vi iväg till Norrköping för lite shopping. Fick med mig en klänining tills på lördag, ett armband och värmeskydd till håret.

Igår hade jag min andra körlektion och sen åt jag lunch med mamma på stans. Innan vi åkte hem handlade vi lite och då började jag må dåligt så spenderade resten av dagen framför tv:n invirad i en filt.

Idag har jag hittills pluggat och ska plugga lite till innan dagen är slut. Om en stund tänkte jag gå en långpromenad på ca 1,5 timme, det är ju äntligen finare väder så det ska bli riktigt skönt!

Min nya klänning (ni får ursäkta bildkvaliten) ;)

I morron ska jag föresten till Cirkus i Stockholm med mamma, pappa, Jonas och hans flickvän Jenny och se på Robert Gustavsson 25 år. Det kommer nog bli riktigt mycket skratt!! :)





BLOGLOVIN - följ mig!

Följ min blogg med Bloglovin

Påskafton!

Gårdagen i Strångsjö kan samanfattas med god mat och trevligt folk! I dag på förmiddagen åkte vi till farfars grav och sen blev det en snabb fika hos farmor. Nu på eftermiddagen gick jag en långpromenad och nu ska vi snart åka till mina kusiner och fira påsk!

Från och med idag har jag också godisförbud. Har ätit så mycket godis de senaste dagarna att jag mår illa!! ;P


Glad Påsk!

Då är det äntligen påsklov, så himla skönt! Igår så invigde jag faktiskt lovet med en promenad i skogen, riktigt skönt och kände att jag behövde det! Hoppas bara att träningssuget blir bättre nu under lovet! Igår fick jag också mitt påskägg, det är så himla gott men kommer nog inte vara så jättesugen på godis på ett bra tag efter helgen! ;P Snart ska jag köra en liten snabb träning med gummibanden och sen fixa i orgning mig för ikväll blir det att åka till Strångsjö på 40-års fest! :)

Kommit in i en svacka...

Slänger in ett litet inlägg igen, spanska slutade tidigare så har inget annat för mig. Det blir dock inget roligt inlägg!! Jag har kommit in i en träningssvacka, har ingen lust att gå promenader, träna eller jogga när jag kommer hem från skolan! Tycker det är jättejobbigt för jag tycker det är jätteskönt när jag väl tränar men jag har inget driv innan som gör att jag tränar, men nu ska jag försöka ta mig i kragen på lovet och komma igång igen, måste verkligen få bättre kondition och sen kommer det bli väldigt mycket godis ätande nu över påsk!!

Vet inte om jag nämnt det tidigare men nästa lördag ska jag på 18-årsfest och det är obligatorsiskt att bära en mask så nu efter många om och men så har jag äntligen beställt en mask, håll tummarna för att den passar! Nu är det bara att försöka hitta en klänning också, ska försöka komma iväg till marieberg eller norrköping nån dag nästa vecka!


Snart påsklov!!

Började precis första lektionen för dagen som är spanska, resten av dagen består av företagsekonomi, engelska, naturkunskap och rättskunskap. Har alltså en lång dag idag!! Efter skolan ska jag till Ica Maxi och lämna in mitt CV och sen har jag LOV, så himla skönt!!! :)

I tisdags hade jag som sagt min första körlektion och det gick mycket bättre än vad jag trodde ;), jag känner mig lite säkrare också när bilen har dubbelkomando. Så nu är det bara att öva på att hitta dragläget snabbt tills nästa lektion som är på onsdag....

40 minuter...

Nu är det bara 40 minuter kvar, är så himla nervös!! För eran egen säkerhet håll er borta från parkeringen vid duveholm! ;P

Skriv kramp!

Har just haft spanska prov och det kändes som att det gick bra, men har skrivit så snabbt och mycket att jag har fått skrivkramp i handen!! Nu kan jag i alla fall stryka det i mitt schema:)

Börjar bli jättenervös för om ungefär 3 timmar så har jag min första körlektion, jag är så himla nervös att det känns som att jag kommer spy! :S Men men det kommer nog gå bra. Tills dess ska jag sitta kvar i skolan och göra lite läxor och läsa lite körkortsteori hade jag tänkt. Nej nu är det bäst att sätta igång, önska mig lycka till :)


Kommer inte på någon bra rubrik!

Kom precis till skolan och har ont i magen, inte kul! Ska försöka plugga lite spanska nu på morronen eftersom vi har prov i morron. Ska också försöka skriva lite på en geografiuppgift som ska vara inlämnad på onsdag.

Helgen har varit helt okej, men igår gick det inte så bra. Jag var ute på en promenad i skogen och gick på en smal stig, sen så var det en nerförsbacke och när jag gick ner för den så fastnade jag typ med ena foten bakom en sten och trampade snett vilket ledde till att jag ramlade framlänges och hamnade med andra benet rakt på en sten, så nu har jag som en hårt kula på benet som är blå!! :(



RSS 2.0