Höstlov!!

Ojdå det har visst redan gått en vecka sen jag skrev senast! Men jag kan skylla på att det var varit så mycket i skolan denna vecka så har verkligen inte hunnit med att blogga!
 
Sitter just nu i skolan och har precis skrivit klart en svenska uppsats och skickat in den så nu kan jag ta höstlov!!! Kan inte fatta att det redan är lov, tiden går verkligen fort!! ;) Inviger lovet med en fika tillsammans med Erika och Sofia :) Det bli nog en fika på Sultans, vi ska också prata och planera lite inför vår resa till London på ONSDAG!! OMG det ska bli så himla roligt!! :D
 
I morron blir en fullproppad dag för mig, börjar med högskoleprov från 8.15-16.20, sen blir det att åka hem och sen vidare hem till Lisa i Sköldige. Där blir det att äta lite och sen ska vi vidare till antingen Harrys eller Palladium :) Det var länge sen vi sågs så det kommer nog bli en riktigt härlig kväll! ;D
 
Tänk om fem dagar kanske jag åker över den här bron :)

HELG <3

Så himla skönt att det äntligen är helg! Den här veckan har gått jättelångsamt och jag har varit så himla trött hela tiden!! i morse hade vi matteprov, det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå men det gick ändå inte super men jag hoppas att jag lyckades skrapa ihop ett VG i alla fall!! :)
 
Har precis slutat men sitter kvar i skolan och lyssnar på musik och försöker få lite plugg gjort, har ganska mycket nästa vecka! VId tre ska jag träffa Erika för en fika, ska bli så himla roligt att träffas!! Det var över en månad sen vi sågs så det är verkligen dags, det kommer nog bli väldigt mycket prat och skratt! ;)
 
Nej nu är det bäst att jag sätter igång med pluggandet!
 

Nu kör vi igen!

Nu har jag bestämt mig för att börja träna mer för att få upp flåset lite och komma i form, har varit ganska duktig på senaste tiden och inte ätit så mycket onyttigt men tyvärr har inte träningen varit på topp. Ska försöka röra på mig nästan varje dag, tex gå promenad, springa och köra lite träningspass och sen fortsätta tänka på vad jag äter. Men ibland så måste man ju få vara lite onyttig så en dag i veckan får jag äta vad jag vill och bara ta det lugnt för det få ju inte gå till överdrift! 

15 oktober

Sitter just nu i skolan och pluggar medan jag väntar på att extramatten ska börja. Har matteprov på fredag så det är bäst att få lite extrahjälp! Är sjukt trött så det ska bli riktigt skönt att komma hem sen! :P
 
I lördags var jag som sagt i Stockholm med Sofia och titta på Dirty Dancing musikalen. Musikalen var SJUKT BRA!!! Det var verkligen den bästa presenten jag har fått!! Musiken, dansen och skådespelarna var grymma, måste verkligen se någon annan musikal igen snart! :) Efter musikalen så blev det en jättegod två-rätters middag på ett jättemysigt värdshus :)
 
Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet så jag slipper det när jag kommer hem!

Lördagen den 6 oktober

Jag fattar inte att tiden kan gå så fort, nu är det bara 1 vecka kvar tills Dirty Dancing och 3,5 vecka kvar tills London :D Den här veckan har jag sjungit, tränat, träffat Sofia och sen så har det varit ganska mycket plugg så har inte hunnit skriva nåt. Idag har jag "jobbat" hela dagen, har hjälpt min farbror att flyttstäda, skönt att tjäna lite extra pengar ;) Just nu sitter jag och gör en inlämningsuppgift i organisation och ska snart hoppa in i duschen för lite senare ikväll bär det av till min farbror igen för inflyttningsfest!
 

RSS 2.0