Gäsp.....

Är hur trött som helst, orkar verkligen inte med den här dagen!! Tränade igår när jag kom hem från skolan och var helt slut efteråt så det kanske är den känslan som hänger i sig! :P
 
Just nu sitter jag på filosofilektionen och håller på att skriva en uppsats men kommer ingen vart så passar på att skriva ett litet inlägg. Resten av skoldagen innehåller projektarbete, redovisning & beskattning och svenska. Efter skolan blir det att träffa Sofia och gå en liten promenad och sen blir det solosång och vokalensemble för första gången i år. Kommer hem vid ungefär 18 och då blir det att plugga lite matte och sen ta det lugnt framför tv:n!
 
Skulle inte tacka nej till den här skålen! <3

Måndagen den 21 januari..

Sitter i skolan och har projektarbete, ska snart gå på lunch och sen är det bara bild kvar på schemat, slutar vid 14. Vid kl 16 ska jag träffa Sofia men innan dess blir det en promenad på djulöalé, fick med mig Lovisa också så slipper gå själv! :)
Efter det ska jag som sagt träffa Sofia och hjälpa henne med hennes projektarbete. Sofia har varit så duktig och fotat olika personer (inklusive mig) som håller på med musik i Katrineholm och ska nu ställa ut dom på biblioteket, ska bli spännande att se resultatet! :)
När vi är klara där tänkte vi gå och fika eller äta någonstans, var hur länge sen som helst som vi såg varandra så det ska bli hur mysigt som helst! <3
 
Ikväll ska jag försöka hinna med att plugga lite men får se hur sent jag kommer hem. Den här veckan är det inte så mkt i skolan och det är hur skönt som helst!! :)
 

Fint väder!

Idag skulle jag säga att det är ett perfekt vinterväder, 3 minus grader och solsken :) Tog en långpromenad i skogen tidigare idag och det var riktigt skönt! Resten av dagen ska jag plugga lite och sen ikväll är det jag som står för maten så får se vad jag slänger ihop :P
 
Just nu sitter jag med resten av familjen och tittar på film, MYSIGT! <3

Kallt....

Gud vad kallt det är ute, man fryser ju bara man öppnar dörren! Men det är ju bättre att det är kallt än att det är plus grader så att snön smälter och det blir massa slask! :P
 
Igår vaknade jag med en hemsk huvudvärk och hade lite feber så blev hemma från skolan :( Idag har jag änså länge lyssnat lite på musik, spelat lite gitarr och sjungit lite. Jag ska också försöka hinna med att städa och plugg lite idag och sen i kväll blir det 40-årsfest för min farbror.
 
Nej nu ska jag dra mig ut i kylan och gå en långpromenad!
En gammal bild från sommaren 2011 som ger mig fina minnen! <3

Organisationsprov - CHECK!

Då var provet gjort och det kändes som att det gick ganska bra, men man vet ju aldrig hur läraren rättar! :P
 
Nu är det bara matte kvar och sen slutar jag 15.40. Skulle ha gått en promenad med Sofia men tyvärr har hon blivit sjuk :( Krya på dig Sofia! <3 Förhoppningsvis så kan jag åka med mamma hem så slipper jag ta bussen, håll tummarna! :P
 
När jag kommer hem ska jag nog träna lite. Har inte kunnat träna på några dagar eftersom jag har varit förkyld och sen jag gjorde illa ryggen när jag ramla ner för trappen, så nu är dags att börja igen! ;)

16 Januari

SItter i skolan och gör inget speciellt. Lektionen börjar om 45 minuter så ska väl försöka plugg lite till provet i morron. Slutar 14.55 och då blir det att ta bussen hem och plugg ännu mer, måste verkligen får bra resultat på det här provet!!
 
I morron har jag sovmorgon tills 10.10 och slutar 15.40, efter skolan blir det att träffa Sofia och gå en promenad. Vi har inte träffats sen nyår så det kommer nog bli en hel del prat och skatt :D. Har varit lite "låg" på senaste tiden så jag känner att jag behöver prata med någon!
 
Nej nu ska jag ta och börja plugg lite.......  
Är så sjukt sugen på fruktsallad!!! 

Ont i ryggen!!

Igår skulle jag gå ner för trappan men mitt ena ben hade tydligen somnat så när jag klev ner i trappan så vek sig benet så jag ramlade och åkte kana ner för hela trappan.  Blev ett skadat finger och en skadad rygg, ryggen håller på att ta kol på mig, den gör skit ont!! :S Så en tips från mig är att innan du ska gå i trappor, kontrollera att båda benen är vakna! :P
 
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att näst sista lektionen ska börja. Slutar 15.40 och sen går bussen hem vid 16.20 så det blir en lång dag. När jag kommer hem måste jag plugga så det blir ingen rolig kväll för mig!!

Fredag....

Då var första skolveckan avklarad, fast att vi bara har gått 3 dagar så är jag redan helt slut! Men men nu är det ju bara en termin kvar innan studenten så det är bara att kämpa på :P
 
Ikväll blir det först att gå på en "hejdå-fest" för Lisa som ska till Norge i tre månader och sen ska vi vidare till Harrys :) Hoppas på en rolig kväll. Just nu är jag trött och förkyld men ska vila lite och sen ta en dusch så att jag förhoppningsvis vaknar lite.
 
Denna helg kommer innehålla ganska mkt plugg men ska försöka hinna med att träna och ta det lungt också! :)
 
Fick med mig ett par skor hem idag :D (ni får ursäkta den dåliga bildkvaliten)

Nyårslöfte och lite annat....

Då har det gått nästan en vecka på det nya året och man kan säga att tiden har gått hur fort som helst!!
På nyår blev det som sagt först trerätters med Sofia och Erika och sen vidare till festen. Sen bestämde vi oss för att åka ner till torget vid tolvslaget och se på fyverkerierna och sen gick vi vidare till Harrys och dansade :) Hade ett jättebra nyår! :) 
 
Årets nyårslöfte blev detsamma som många andra år men nu ska jag verkligen följa det. Jag ska börja träna mer, gå promenader, göra träningspass och börja springa när isen är borta. Jag ska också tänka lite på vad jag stoppar i mig. Beachen 2012 here I come! :)

Första veckan på året har innehållit jobb, promenader och filmkväll med Erika :) Sen natten mellan fredag-lördag så blev jag sjuk så i helgen har jag bara tagit det lungt :( Idag har jag hunnit med en långpromenad i skogen och lite plugg. Ikväll ska jag ha en liten spakväll med mig själv. Ska ta en lång och varm dusch, ha hårinpackning och ansiktsmask och måla naglarna ;) I morron är det sista dagen på lovet och den ska spenderas med Lovisa :)
 
Jag vill tillbaka till London!!

RSS 2.0