Så himla glad!!

Är så himla glad just nu! Har tittat på en jacka på nelly.com hela veckan men den har inte funnits i min storlek så har inte kunnat beställa den och sen igår så hittade jag den på b.young här i stan men den fanns inte i heller i rätt storlek! Men sen av någon anledning så gick jag in på Nelly.com i dag och gissa att man hade tur, den fanns i min storlek!!! Så nu har jag beställt den!! :D
 
 
Igår efter skolan så träffade jag Erika för en fika och en tur på stan. Sen vid halv fyra så skjutsade jag hem henne. Efter det tog jag bilen till till stan igen och mötte upp Amanda och då gick vi och hämtade våran logga till vårt UF-företag :) Resten av kvällen blev det filmmys med familjen <3.
 
Idag har jag änså länge pluggat och om ett tag tänkte jag dra mig ut på en promenad. Eftersom att jag har varit sjuk det här veckan så har det inte blivit någon träning för men så känner att nu måste jag komma igång igen! :P
 

Förkylning!

Som jag sa i förra inlägget så har jag åkt på en dunder förkylning. I måndags när jag vaknade så kunde man knappt höra vad jag sa eftersom jag var så täppt i näsen och så hade jag feber, så det blev att vara hemma från skolan. I tisdags mådde jag fortfarande dåligt men tvingade mig själv att gå till skolan vilket ledde till att jag mådde ännu värre i går när jag vaknade och fick stanna hemma. Idag när jag vaknade var jag fortfarande förkyld men mådde mycket bättre så tog bilen till skolan.
 
Sen jag kom hem har jag pluggat, lagat mat och sen bara tagit det lugnt.

Här ekar det tomt....

Oj det var ett tag sen, men jag har varken haft tid eller lust att blogga. Sen sist har det hänt lite allt möjligt, träffat kompisar, varit på Harrys med Erika, pluggat, tränat och sagt hejdå till Jenny som nu är i Australien och ska vara där i tre månader ;)
 
Igår pluggade jag på dan och sen på eftermiddagen tvingade jag mig ut i regnet för en långpromenad, det var faktiskt skönt fast att det regnade! ;) På kvällen var det myskväll framför tv:n med hela familjen :)
 
När jag vaknade i morse så var jag dunder förkyld, trodde att jag skulle slippa förkylning i år men sån tur har man så klart inte!! :( Idag har jag änså länge hunnit med lite plugg (inte roligt när man ligger efter i matten!!!) och resten av dagen blir det nog en promenad och att umgås mer med familjen nu när Jonas är hemma över helgen :)
 

Release party - We are the world

I lördags var jag med Sofia på release party för "We are the world"-skivan som jag var med och spelade in med ca 20 andra ungdomar i somras. Måste säga att resultatet blev jättebra! :) Sen har det inte hänt så mycket så har inget speciellt att skriva ;P
 
     Min outfit till release partyt :)



RSS 2.0