Malma marken 2011

Igår var jag, mamma och pappa till malma marken. jag gjorde faktiskt ett riktigt bra fynd!! Första ståndet vi kom till så stod dom och sålde pocket böcker, och det stod "ta 4 för 50kr". Det första jag tänkte på var att det nog var gamla böcker men jag gick och titta ändå och jag blev jätteförvånad för det var nya böcker så nu är det bara att börja läsa!:P Köpte också en nya plånbok för min gamla var sönder. Det blev en riktigt lyckad dag och det var ju  positivt att jag inte svimmade som förra året!!

Idag har jag inte gjort så mycket hittills och det kommer nog inte bli så mycket resten av dagen heller, men det kan också vara skönt!

Härligt väder!

Hallå på er, nu tycker jag det är på tiden att jag skriver några rader! I fredags till söndag så kom mina släktingar från USA till oss, så jag har pratat engelska hela helgen. Det var jätteroligt att träffa dom! Vi pratade lite om att när jag tar studenten så ska jag åka till New York och bo med dom några veckor och sen kanske också åka till Denver där några andra bor, så nu är det bara att börja spara! :D

I går hade jag en jätte härlig dag med Erika. Tog moppen dit vid 11 och sen satt vi och pratade om allt möjligt, åkte sen ner till stan och åt lunch och sen drog vi hem till Erika igen och satt och snacka i några timmar till och sen var jag tvungen att åka hem! Det var så himla skönt att bara prata om allt och alla så det måste göras om snart :)

Idag skulle jag måla lite men när jag vaknade i morse så regnade det så det blir en hemma dag istället, men det kan också vara skönt. Just nu är det jätte fint väder ute så nu ska mamma och jag gå och plocka lite hallon :) Sen idag ska jag nog antagligen ta en promenad eller en tur med cykeln!


Trosa 2011

Kom hem från Trosa för ca två timmar sen, och har hittills tagit in alla saker från husvagnen och fikat med släkten! Har haft en toppen semester och vi hade väldigt tur med vädret för det regnade bara 2 h i måndags annars har det varit toppen väder :) Igår låg vi på stranden i typ 5h, när vi gick därifrån så retade jag mamma och pappa för att de hade blivit röda. Sen när vi kom till husvagnen så såg jag att jag hade bränt mig på magen, ryggen och benen så jag skulle inte ha sagt nåt :P Det är ju inte så skönt precis!

I morron ska jag kanske träffa Amanda men har inte bestämt nåt än...

Semester!

Nu drar jag äntligen iväg på semester, det blir nog till Trosa. Kommer hem på onsdag och ni kan nå mig på mobilen :D Bye bye

Måla, måla och ännu mera måla!!

Nu har det blivit ett stort hål i bloggandet men har inte haft lust att vara inne på datorn! Sen senaste inlägget har jag varit med Sofia och haft en toppen dag! :) sen har jag fått hem min nya mobil :D och sen har jag typ bara målat! I morron ska jag träffa Erika vid halv ett och äta lunch och sen ska vi se sista Harry Potter filmen på bio :D
Nu ska jag kanske gå en liten promenad men har inte bestämt mig än, sen ska jag  ställa mig i duschen och sen blir det en kväll framför tv:n med mamma :)

17 år

Igår fyllde jag då 17 :) Dagen började med att familjen väckte mig innan 7, fick då en ipod, en klocka, en bok och en film plus 600 kr från mormor och morfar eftersom dom är ¨på semester :). Åkte sen på förmiddagen och målade lite men åkte hem igen kl 14. Fick lite gäster och av dom fick jag pengar och Veronica Maggios nya skiva! Jag hade en väldigt lyckad dag och jag får säga det själv! :P

Idag har jag gjort väldigt mycket, på förmiddagen åkte jag till stan med mamma, åkte sen till min farmor som är barnvakt åt mina små kusiner Linnea och Lukas så var jag där i 2½ timmar och lekte lite med som. När jag kom hem åkte jag och målade i 2 timmar och nu är jag hemma och ska nu ta och sätta mig i soffan och ta det lungt :)

I morron bär det av till Sofia :)

When I kissed the teacher!

Hej på er! Det var ett tag sen jag skrev men har helt enkelt inte haft tid :P I fredags var det min sista jobbdag, fick också sluta tidigare så kom hem innan två. Sen i lördags så åkte jag, mamma och pappa till linköping till en vän i familjen som skulle gifta sig. Jag skulle sjunga "when I kissed the teacher" på bröllopet och jag var jätte nervös för jag hade inte träffat eller spelat med han som skulle kompa mig förut. Men det gick jätte bra och sen på festen så överraskade jag brudparet med en till låt :) Vi åkte hem därifrån igår. Idag har jag börjat på att måla vid malmberg, det gick bra men kommer nog få massa blåmärken på benen ifrån stegen!

Håller just nu på att kanske köpa mobilen som jag har velat köpa jättelänge :D så håll tummarna!! I morron fyller jag föresten 17 :) så vid fem kommer lite gäster och fikar. Resten av veckan blir det nog mer målning och sen får vi se vad som händer!

Här är mobilen som jag vill ha:
HTC Wildfire S Black HTC Wildfire S Black HTC Wildfire S Black

RSS 2.0