GLAD PÅSK!

Så himla skönt med påsklov!! Den här veckan har varit helt hemsk med sjukt mycket i skolan så ni kan inte ana  hur skönt det är att slippa allt som har med skola i några dagar!! Lovet började med klassfest hemma hos Julia i torsdags och sen drog vi vidare till Harrys och dansade häckan av hos :D Igår på förmiddagen träffade jag Sofia för en fika på sultans och sen på eftermiddagen kom mormor, morfar och farmor hit för lite påskmat :)
 
Idag har jag hittills bara tagit det lugnt och lyssnat på James Morrison. I morron ska jag jobb kl 7 och sen ska jag på påskfirade hos mormor och morfar och sen på måndag fortsätter firandet med Jonas och Jenny <3
 
Nu ska jag dra mig ut på en långpromenad i det fina vädret och sen köra lite styrka efter det, har ju ätit så mkt godis och kommer nog äta ännu mer så det är nog bäst att rörs på fläsket lite också :P

Äntligen!

Idag slutade jag redan vid 11.30 eftersom vi fick jobba hemma på en lektion och sen var sista lektionen inställd. Hade tur och fick sjunga redan vid 12.30 istället för 15.55. Efter det gick jag lite på stan och fick med mig en tröja hem och sen gjorde jag något som jag typ inte gjort på 6 månader, jag köpte godis och det var ju inte lite gott om man säger så!! <3 Sen jag kom hem har jag pluggat matte (har prov i morron :S) och svenska och och också hunnit med att träna. Nu ska jag plugga lite till och sen blir det en lugn kväll framför tv:n och titta på mästerkock och Grey's anatomy :)
 

Lördagen den 23 mars

Igår var jag på "välkommen hem fest" hos Martin för Lisa som har varit i Norge i två månader. Var där tills halv tolv och sen drog vi vidare till Harrys där det blev mycket dans :) Hade en riktigt rolig och trevlig kväll med härliga människor.
 
Idag har jag änså länge bara pluggat och kommer göra det resten av dagen också, ska försöka ta mig ut på en promenad också eller träna lite. I morron ska jag jobba kl 7 så det blir ingen sovmorgon för mig och när jag kommer hem blir det ännu mer plugg. Har så sjukt mycket i skolan just nu med två prov, 3 läxor, 1 inlämning och en redovisning :( Men men nu är det mindre än 3 månader kvar tills studenten så där är bara att kämpa på!

19 Mars

I helgen träffade jag Jenny för första gången sen hon kom hem från Australien, hon har varit bort i 6 månader så det var hur kul som helst att träffa henne :) Resten av helgen blev det träning och plugg.
 
Är så sjukt trött och vill bara åka hem och krypa ner i sängen igen, men får stå ut och kämpa mig igenom denna skoldag som slutar vid 15.25. Efter skolan blir träning och plugg igen, har så sjukt mycket i skolan just nu så vet inte vart jag ska ta vägen, blev dock klar med en redovisning idag och en inlämning så har två mindre saker att fundera på i alla fall!
 
 

Studiedag...

Idag var det en ganska skön dag i skolan med bara två vanliga lektioner och sen två föreläsningar om två universitet, slutade redan vid 14.20 istället 15.25. Har dock mått dåligt hela dagen med huvudvärk och halsont. När jag kom hem visade det sig att jag hade feber så har tagit det lugnt hela eftermiddagen.
 
I morron har vi studiedag vilket är hur skönt som helst, skulle egentligen haft en heldag med Linnea (min 7-åriga kusin) med bowling och donken men eftersom jag nog håller på att bli sjuk så får det bli en annan dag :(
 
 

Söndagen den 10 mars...

Nu var det en tag sen sist men har inte varit på nåt blogghumör! Sen jag skrev sist har jag tränat, pluggat och umgåtts med familj och vänner.
 
Dagen började med jobb och sen åkte jag hem och hämtade mamma och pappa och skjutsade in dom till stan och bussen. De ska åka båt idag och i morron så blir ensam hemma. När jag kom hem pluggade jag lite och sen tränade jag i en timme :)
 
Nu ska jag se på Bones, äta ananas och dricka en kopp med choklad :)
 
 

RSS 2.0