Härligt!

Sitter just nu hemma och njuter av att inte behöva plugga ikväll! Idag gjorde jag mitt sista prov och lämnade precis in min näst sista inlämning, så himla skönt! Nu är det bara en redovisning i morron kvar och en inlämning tills på måndag och sen har jag inget mer skolarbete kvar :D Resten av eftermiddagen/kvällen ska jag läsa, äta middag och träna.
 
I morse pratade jag föresten men min "chef" på mitt sommarjobb, ska på infomöte på måndag och sen ska jag jobba på onsdag och fredag som inskolning :)

Bowling med klassen och feber

Igår mådde jag dåligt hela dagen i skolan och gjorde det på kvällen med men vi skulle bowla med klassen så struntade i att jag mådde dåligt. Det var bra två stycken i klassen som inte kunde komma så det vara hur kul som helst. När jag kom hem hade jag dock 38 graders feber så idag blev jag hemma från skolan idag. Har fortfarande feber så det blir en lugn dag framför tv, dock måste jag även plugga men tänkte göra det framåt kvällen.

Bal 2013

I lördags var det alltså äntligen dags för den efterlängtade balen. Dagen började med att fixa håret hos frissan, blev hur nöjd som helst och den höll hela kvällen (kan bero på att jag hade hur mycket hårspray som helst och 54 st hårnålar). När jag var klar hos frissan åkte jag vidare till Sofia för att fixa sminkning och det sista fixet. När vi var klara åkte vi och mötte upp Jonas och Jenny vid Djulö och sedan åkte vi med dom (i Jonas ROSA raggarbil) till Hedenlunda slott. Det var sjukt mycket folk vid slottet, man kan ju säga att mina ben skakade lite när jag klev ur bilen ;) Först var det fotografering och mingel och sedan vid 18 började middagen och kvällen/natten avlutades med dans och mer mingel <3

Alla bilder är tagna från www.sofiaforss.blogg.se
Tack Sofia för en jätterolig kväll <3
 
 
 

En sån dag..

Dagen började inte på bästa sätt om man säger så eftersom jag försov mig 1h. Vaknade vid halv 8 av att mamma ropade på mig, man kan ju säga att jag fick eld i rumpan när jag såg hur mycket klockan var!! Eftersom jag hade mattenationella idag så var jag tvungen att vara i skolan vid typ 8.15 så det blev riktigt bråttom, tror till och med att jag slog något världsrekord då jag på 20-25 minuter duchade, torka håret, åt frukost och fixade i ordning med :p Matten gick okej men inte superbra, hoppas verkligen att det inte gick helt åt skogen i alla fall!
 
Kom precis hem från Lovisa, efter matten åkte hon, jag och Sandra hem till Lovisa och spelade in en film som vi ska visa upp på engelskan på tisdag, snacka om pinsamt!! Nu måste jag skriva på en filosofi-uppsats och sen blir det att åka tillbaka till stan för PiP (pizza i parken) med klassen :)
 

Torsdagen den 23 maj

Kom precis till skolan och är helt slut, var på studentfest i går på Harrys och fast att jag körde och inte drack något så kan man ju inte påstå att jag är så pigg! Idag slutar jag vid 15.40 och då åker jag ut till Forssa och möter upp Sofia och sen ska vi i väg till Amanda och testsminka mig inför balen på lördag, kan inte fatta att det bara är 2 dagar kvar!! :D När jag kommer hem blir det att plugga matte hela kvällen eftersom jag har mattenationella i morron :(
 
Skulle inte tacka nej till dessa smarriga våfflor jag åt i London!

Sol, sol åh härliga sol..

Så himla fint väder det har varit idag! Satt ute i solen med Lovisa idag på lunchen och lyckades dock bränna mig, men skönt var det! Slutade vid 15.40 och när jag kom hem la jag mig och solade i en timme men sen var jag tvungen och gå in för det var värsta stormen ute, trodde nästan att jag skulle blåsa bort.
 
Idag har jag för ovanlighetens skull inga läxor så jag tänkte köra ett danspass och sen ta det lugnt framför tv:n :)
 
Är sjukt sugen på vattenmelon...

1 månad kvar!!

Kan inte fatta det, nu är det bara en månad kvar till studenten!! Fatta känslan när man står på flaket med hela klassen och alla sjunger för full hals "för vi har tagit studenten..." :D Har massor inplanerat med klassen fram tills studenten, kommer nog bli en av de roligaste månaderna i hela mitt liv!
 

Slutprov - check!

Då var slutprovet i psykologi klart, gick sådär men nu är det i alla fall gjort! Sitter just nu och med Lovisa och Sandrai korridoren och väntar på att internationella ekonomin ska börja om 30 min. Idag slutar jag 15.25 och sen blir det att åka hem direkt och plugga lite matte och sen träna. Kvällen ska jag använda till att gå in mina skor som jag ska ha på balen som är om MINDRE ÄN TVÅ VECKOR!!

Måndagen den 13 maj..

Sitter just nu och pluggar psykologi, har slutprov i morron så det är bäst att försöka hinna med att plugga så mycket som möjligt! Ska försöka att plugga i ett par timmar och sen tänkte jag dra mig ut på en cykeltur och sen resten av kvällen blir det att samla krafter tills provet i morron!


Spontanturer måste man bara tycka om!!

Igår hade jag en full packad dag, började med att tillsammans med Lovisa åka och skriva på lite papper och sen blev det skola tills kl 15. Hade solosång och kör vid 15.55 men hann innan dess med att inhandla denna kjol från HM som jag sedan hade på kvällen. Vid 20.30 åkte jag in till stan där jag mötte upp Lovisa, Sandra och Albin och sedan vid 23 drog vi till Harrys. Hade en mycket rolig kväll med mycket dans :)
 
 
Idag skulle jag egentligen inte ha gjort någonting men Sofia och jag bestämde oss för att ta en spontantur till Lager 157. Fick med mig ett par byxor hem, vilket var välbehövligt, och sen hade jag planerat att jag skulle köpa ett par converse men de hade så klart inga hemma! När vi var på väg igen bestämde vi oss för att göra ytterligare en spontantur till Vingåker. Vi började där med att äta lunch på Joan's och sen gick vi vidare till Factory outlet. På factory outlet hade de så klart inga vita converse heller men som tur var fanns det på scorett outlet istället, så nu äger jag mina första converse :) Dagen avslutade med en mumsig glass. Tack Sofia för idag, det får göras om i sommar när vi tjänat lite pengar! <3
 
 
Idag är det föresten bara 37 dagar kvar tills studenten, helt sjukt!!!!!

Äntligen kan man inte klaga på vädret...

Vilket underbart väder det är ute!! Var ute på en promenad igår och idag blev det en promenad på 9 km :)
Just nu sitter jag och tittar på Daniel Wellington klockor och kan inte bestämma mig för vilken jag vill önska mig i studentpresent, vilka problem man kan ha alltså :P Resten av kvällen blir det att öva inför ett tal jag ska ha på onsdag och sen tar jag ledigt för idag.
 
Vill tillbaka till London!

If I was your man...

Igår blev jag som sagt hemma från skolan och hela dagen spenderades invirad i en filt i soffan. Idag när jag vaknade mådde jag mycket bättre och va bara lite suvig i näsan.
 
Just nu sItter jag och lyssnar på Bruno Mars låt "If I was you man", en sjukt bra låt måste jag säga! Sitter även och pluggar, har en inläming tills i morron, bokföringen till mitt UF-företag måste vara klart tills på måndag, har administrations-prov på måndag och ett argumenterande tal tills på onsdag så har ganska mycket att göra i helgen! Idag ska jag även hinna med att fira 2 kusiner och en farbror som har fyllt år och tänkte även försöka gå en lite promenad för att få lite friskt luft. I morron ska jag även jobba vid 7, var egentligen ledig men det hade blivit fel i planeringen så blev tvungen att ställa upp och jobba lite, vad gör man inte för lite pengar :P
 
Nu är det bäst att jag fortsätter skriva på den här inlämningen så att det blir klar nån gång..
 

Det är så himla typiskt!!

Igår blev det en riktigt härlig promenad i det fina vädret på 1,5h och sen på kvällen kom lite vänner till familjen på besök. I natt vaknade jag flera gånger av att jag kallsvettades men mådde bättre när jag gick upp i morse, men så klart började jag må dåligt när jag kom till skolan. Har blivit riktigt förkyld och det visade sig att jag hade feber när jag kom hem. Mår ännu sämre nu så blir hemma från skolan i morron för att vila upp mig, förhoppningsvis blir jag bättre i helgen. Men jag blir så himla irriterad för varje gång jag har bestämt mig för att komma igång med träningen igen så blir jag sjuk!!! :(
 
Bild från igår när det började bli tråkigt att plugga..

Valborg 2013

Igår var det som sagt Valborg och det firades med Sofia och Erika. Vi började med god mat, sen vidare till brasan och avslutade kvällen uppe hos morfar och mormor som hade lånat ut huset åt oss :) Hade ett jätterolig kväll, Sofia och Erika vet verkligen hur man får mig att skratta och må bra! <3
 
Idag kommer min lediga dag att innehålla mycket plugg men ska även gå en långpromenad (måste verkligen komma igång med träningen igen!!)

RSS 2.0