Örebro!

I fredags åt jag lunch med Johanna och Tzega, det var både gott och roligt! :P Igår var jag men familjen i Örebro, vi var på IKEA och marieberg. Jag köpte två ramar, ett sängbord och en tröja, dagen var alltså väldigt bra!

Idag ska jag försöka plugga lite, städa mitt rum och gå en promenad, sen i kväll blir det gospelkören som gäller...


Kommer inte på nån bra rubrik!

Igår tog jag bussen in till stan för att träffa Erika, vi har inte setts på ett tag så det var väldigt kul att träffas och prata av sig lite! Det blev en fika på Coffee Lounge och sen hyrde vi filmen Eat Pray Love. Det var en väldigt lyckad dag!!

Idag har jag varit i stan med mamma och handlat, det blev också en fika hos mormor och morfar. När jag kom hem tog jag en promenad och sen har jag tillbringat kvällen framför tv:n. I morron blir det att äta lunch på stan med Johanna, Monika och Tzega, ska bli mycket trevligt :D

Romme!

Sitter just nu på mitt rum och tar det lungt och lyssnar lite på musik. Ska snart gå en promenad i skogen och sen blir det att packa tills jag ska till Lisa i kväll och Romme i morron. :)

Jag har haft ont i magen i två dagar nu efter varje gång jag har ätit nåt så jag hoppas att jag inte får det i morron, men jag får väl ta med lite alvedon försäkerhetsskull!

Nu ska jag äta en kiwi och sen ska jag gå ut! :P

Sportlov!!

Ni får ursäkta att jag inte har skrivit nåt på över en vecka men har inte haft tid! I måndags så blev jag förkyld, inte roligt!! Sen i tisdags så skulle jag och Sofia träna men det blev inte så, vi bestämde då att vi istället skulle träna i torsdags men eftersom att vi båda två har blivit förkylda så bestämde vi att vi skulle börja träna efter lovet!! :P Nu är det i alla fall äntligen lov, man kan ju säga att det behövs.

Idag ska jag bara ta det lungt och sen ta en promenad lite senare. Sen i morron ska jag till Lisa och sova över där och sen på måndag ska vi åka till Romme och åka skidor. Ska bli skit kul att träffas för vi har inte setts på typ 1½ månad, men jag är också lite rädd för jag har inte åkt skidor på flera år! Men det kommer nog gå bra när jag har åkt ett tag. Resten av veckan ska jag försöka träffa lite kompisar, städa mitt rum (just nu ser det ut som en sopptipp :P) och sen övertala mamma och pappa att åka  till IKEA!


Lisa <3


Sjuk!

Har inte bloggat på typ en veckan och hinner inte skriva så mycket nu. Jag har i alla fall varit sjuk:( gick till skolan igår men åkte hem igen efter en lektion! I morron blir det i alla fall att gå till skolan, har missat så mycket redan!!

Måste bara säga att Daniel Adams-Ray är GRYM live! :D

Daniel Adams Ray

I måndags blev det en fika på Coffee lounge efter skolan med bästa Sofia!! Det var riktigt trevligt och gott! Igår var jag sjuk, när jag vaknade så hade jag ont i huvudet och var yr så jag stannade hemma! Idag hade jag sovmorron till 11.05 så det var riktigt skönt! Har just beställt biljett till Daniel Adams Ray på fredag, ska dit med Sofia S, ska bli skit kul!!! Är taggad! Nu måste jag plugga lite spanska och sen i kväll blir det Sveriges Mästerkock :D


RSS 2.0