20 minuter..

Sitter på svenskan som också är sista lektionen för idag, slutar om cirkus 20 minuter. När jag har slutat blir det att övningsköra med mamma, hoppas verkligen att det kommer gå lika bra som det gjorde i söndags!!! ;P Igår tog jag en joggingrunda och tänkte försöka ta det idag igen när jag kommer hem, har ju bip-test på fredag så måste förbereda benen lite.

Måste bara säga att ibland blir jag så himla trött på vissa lärare, de tror att vi bara har deras ämne och ger oss massa nya saker att göra hela tiden. Vissa lärare är också så himla virriga att jag blir galen på dom!! Man ju säga att det är tur att vi bara har 2,5 veckor i skolan och sen är det SOMMARLOV!!!!:D

Måndag 28/5-2012

Nu var det ett tag sen jag skrev igen men har inte haft lust att blogga! Har haft mycket plugg och sen har det ju varit så underbart väder :)!! Sen jag skrev senast har jag haft 2 körlektioner och de har gått väldigt bra. Övningskörde med mamma igår och det gick jättebra, äntligen känns det som att det går framåt :) Har haft två spanska-nationella och de gick tyvärr inte så bra och sen har jag haft matte-nationella och den tror jag faktiskt gick ganska bra, hoppas de i alla fall! ;P Den här veckan har jag de sista nationella i spanska och på torsdag har jag körlektion, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Nu har jag engelska och sen affärsjuridik och sen får jag äntligen åka hem, är sjukt trött!

Foto @SofiaForss

 


Plugg, plugg och ännu mera plugg!!

Det blev aldrig någon joggingtur i går :( När jag kom hem så satte jag mig direkt och pluggade istället för att springa och när jag hade pluggat klart typ vid 18 så skulle vi äta och efter det var det försent! Hade verkligen sätt fram emot att röra på fläsket lite men ska försöka ta en tur idag sitället nu när jag inte har några läxor som behövs göras. Förhoppningsvis går provet bra idag i alla fall! ;)

Grattis föresten i efterskott på namnsdagen bästa Sofia! :D

Tisdag 15 maj

Slutar om cirkus 45 minuter och sen blir det att ta bussen hem direkt. När jag kommer hem ska jag drag mig ut och springa och sen plugga svenska. Ikväll blir det kanske också att övningsköra med mamma om jag orkar ;)

Skulle inte protestera mot att sitta på den här stranden just nu!! ;P


Huvudvärk!!

Sitter just nu i skolanoch väntar på att mamma ska komma och sen har jag mentorssamtal. Har suttit och pluggat i typ 2 timmar tills provet i morgon så har världens huvudvärk!! Nu slipper jag i alla fall sitta och plugga när jag kommer hem och kan istället bara ta det lungt!

I helgen har jag mest pluggat och umgåtts med Jenny (Jonas flickvän) när Jonas jobbade, mycket trevligt! Annars har det inte hänt nåt annat spännande.

Jag tycker så synd om Sofia som har varit sjuk i över en vecka nu! Du får krya på dig och hoppas du mår bättre!!:)

Stressad!!

Är så himla stressad!! Vi har så sjukt mycket i skolan och det blir bara mer och mer. Är så stressad att jag fick ett litet sammanbrott efter skolan igår, började till och med gråta!! Man kan kalla det här veckan som kommer för en riktig skitvecka! :(

Idag efter skolan sitter jag kvar i skolan och pluggar lite och sen tar jag bussen hem. Skulle egentligen ha träffat Sofia och gått på en föreläsning med Arbogamamman men stackars Sofia har gott och blivit sjuk:( så vi får hoppas att hon kryar på sig! :) När jag kommer hem blir det nog istället att plugga och sen kanske ta en promenad eller en tur med cykeln....

Fredag!

Nu var det en vecka sen jag skrev senast men har inte haft nån lust att blogga! I måndags hade jag körlektion på föremiddagen och det gick jättebra, började med parkering. På kvällen tog jag moppen till Laggarhult och dit också Sofia kom, kl 18 cyklade vi iväg till Erika och sen vidare till Rhodos. Efter att ha ätit god mat cyklade vi till djulö för att se på brasan och sen åkte vi tillbaka till Erika. Hade en jätte trevlig kväll med två helt underbara tjejer!! :) Resten av veckan har jag inte haft något plugg så har mest varit ute och cyklat, sprungit eller gått i det underbara vädret!!..

RSS 2.0