29 februari

Har just haft lunch och sitter nu och väntar på att sista lektionen ska börja om cirkus 1 timme. Slutar kvart i två och då blir det solosång, ska bli riktigt roligt att få tralla lite;P Innan jag tar bussen hem ska jag se om jag hittar nån bra bok på bokrean. Sen när jag kommer hem ska jag nog köra ett pass med gummibanden (känner mig piggare i kroppen så det är bäst att passa på) och sen ska jag plugga lite och sen tar jag ledigt resten av kvällen! Ska försöka komma i säng kl nio så att jag inte är så trött i morron som jag har varit de senaste dagarn

Jag måste verkligen köpa ett par löpartights snart så att jag kan börja springa!!!


Bildbrist!

Det är så himla skönt att det är kort dag idag, slutar 12.45. Då ska jag nog gå gå en långpromenad runt djulö fats vädret inte är det bästa! Känner min mig inte helt kry så ska nog bara gå promenader i veckan och börja träna mer nästa vecka istället! Nu börjar ekonomin, sen är det lunch och sen spanska och sen slutar jag!!!
Måste bara ursäkta för att jag inte har så mycket bilder men jag har verkligen bildbrist!!!

Sjögrens

Efter skolan ska jag äntligen skriva in mig på körskolan, efter mycket tänk fram och tillbaka valde jag till slut Sjögrens trafikskola. Vill verkligen komma igång med körkortet!!
Just nu sitter jag med några sköna brudar och pluggar till provet i morron så duktiga som vi är!

Pluggdag!

I måndags var jag då i huvudstaden med Sofia, fick med mig ganska mycket hem. Det blev ett par svarta jeans, 2 t-shirtar, en blus/linne och ringar. Hade en jättebra dag!!
Sitter just nu hemma själv och pluggar, det kommer nog bli en plugg-dag idag! Dagen kommer nog också innehålla städning och träning.

Söndagen den 19/2-2012

Gårdagen började med en långpromenad och sen vid 14 kom Sofia hit och vi gjorde i ordning oss för kvällen. Vid 17.30 åkte vi till Kajsa där vi hade en liten återträff med tallåsbrudarna. Hade en trevlig kväll och roligt att ses men ändå lite konstigt att ha alla samlade i samma rum ;P Idag ska jag nog bara ta det lungt men ska försöka klämma in en promenad också. Ikväll åker jag in till mormor och morfar och sover där för i morron tar jag och bästa Sofia tåget 10.21 till stor stan och shoppar loss lite!!

Lite smått & gott på önskelistan:



Sportlov!

Nu är det cirkus 4 timmar kvar av skolan och sen är det SPORTLOV!!!! Så himla skönt, känner att jag behöver lite fritid! Jag ska inviga lovet med en fika med min bästa Sofia, ska bli riktigt trevligt att träffas. På lovet ska jag verkligen komma igång med träningen igen och börja tänka på vad jag äter. För de två senaste veckorna har jag inte kunnat träna typ någonting eftersom jag först har haft rep inför GAST och sen varit sjuk. Jag har verkligen slarvat med att äta fikabröd och godis de här två veckorna vilket inte är bra. Det kanske låter lite konstigt att jag skriver att jag ska äta bättre och sen sa jag redan idag fika, men jag tänker att det blir min sista godsak för helgen!
Röda vindruvor är verkligen något av det bästa jag vet!!!!

Sjuk!

Sitter hemma i soffan och tar det lungt! Man kan inte säga att jag har haft den bästa tiden den senaste veckan! Det började med att jag hade huvudvärk hela förra veckan, sen i söndags så åkte jag till duve för GAST och böjade må jätte dåligt helt plötsligt så fick vara publik istället. Träffade i alla fall Sofia så det blev lite bättre! :) Sov över hos mormor och morfar men mådde sämre på måndagmorronen så blev hemma istället. Var hemma igår och blev hemma idag med men ska försöka komma iväg till skolan i morron....


11.45

Dagen kommer bli jätte slapp, slutar 11.45 och då ska jag träffa mamma på stan och äta och om jag har tur blir det lite shopping också! :)

Igår var en full dag. Träffade ju först Erika och då gick vi först till Stat och frågade om de sökte sommarjobbare, sen gick vi en promenad på över 1 timme. Efter det gick vi till C&L och åt varsin sallad och jag avslutade med en varmchoklad, MUMS! Det blev en liten tur på stan också innan vi var tvungna att skilja oss åt! Det var så himla kul att ses och precis som jag trodde blev det mycket prat och skratt!!

Vid 17 gick jag till Aulan repade i tre timmar. Jag var skapligt trött när jag kom hem!!!!




God morgon!

Kom precis till skolan och är så himla glad över att huvudvärken är borta. Sov tre timmar när jag kom hem igår, fattar inte varför jag fick huvudvärk! Idag slutar jag som vanligt 12.45 och då ska jag träffa Erika för promenad och fika/mat. Det var länge sen vi träffades så det kommer nog bli en himla massa prat och skratt! :) Vid 17 ska jag vara i tallåsaulan för att repa inför GAST. Känner att den här veckan kommer bli lite jobbig med alla rep och konserter.

GAST-schemat för veckan:
Tis: rep 17-20
Tors: rep 17-20
Fre: Rep 13-20
Lör: genrep och konsert 10-19
sön: konsert 14-19
mån: konserter 7.30-16


Slänger med en liten bild på mig själv så här på morron kvisten!

Huvudvärk!!!

Svenskan börjar om 2 minuter och sen vid kvart över ett tar jag bussen hem för jag har världens huvudvärk och är jättetrött!!! Så resten av dagen kommer tillbringas i sängen!

Helt slut i huvudet!

Nu har jag äntligen blivit klar och skickat in mitt arbete på naturkunskapen, så himla skönt! Har suttit 4 timmar i sträck och skrivit så är skapligt trött i huvudet. Nu kan jag i alla fall släppa det och vara ledig resten av helgen! Dagen började med en långpromenad i skogen, det var as kallt men ändå jätteskönt att röra på sig. Har haft typ 3 vilodagar nu eftersom jag fick ont i smalbenen, men nu är dom bättre igen. I morron ska jag kanske träna med bästa Sofia innan kören men det är inte helt säkert än! Nej nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och ta det lungt! vi hörs.....

Torsdagen den 2 februari

Sitter på ekonomilektionen och har precis gjort klart uppgifterna vi skulle göra. Skulle egentligen ha redovisning på spanskan i morse men den blev framflyttad tills i morron. Men har en redovisning på engelskan som är nästa lektion så jag kommer inte undan helt! Har en lång dag idag, slutar 15.35 och då är det bara att åka hem och plugga, ska också försöka hinna med ett pass med gummibanden eftersom att det inte blir hälso i morron. Nej nu ska jag träna lite på engelskan, önska mig lycka till! ;P

Onsdagen den 1/2-12

Här kommer ett litet inlägg, ska på en föreläsning om fem minuter och sen slutar jag. Efter skolan blir det solosång och sen hem och plugga! Fick precis reda på att jag har håltimme från naturkunskapen i morron vilket passar perfekt eftersom att jag inte har skrivit nåt på inlämningsuppgiften som ska vara inte på söndag. Har lite panik över att inte hinna klart!

RSS 2.0