Slit och släp! :P

Idag har jag mått mycket bättre än vad jag har mått på typ en vecka!! Så himla skönt måste jag säga. Dagen har spenderats mest ute, jag har släpat grenar i typ 3-4 timmar, så är helt slut i hela kroppen! Ikväll blir det en liten försenad våffeldag, ska bli mums.

Veckan som kommer blir nog lite hektiskt för gospelkören har konsert med Ole Börud på lördag i pingstkyrkan (kom dit, biljetter finns att köpa på kuriren) så på onsdag och fredag ska vi repa. Sen har jag jätte lust att träna i morron för det blev aldrig nån träning den här veckan eftersom jag var sjuk! Men vi får se hur det blir med det. Nej nu ska ta och sätta på en kopp med varm choklad och sätt mig framför tv och ta det lungt! :)


Jag blir bara så arg!!

Har ingen feber idag, så jag är mycket piggare än vad jag var igår! :) Idag har jag varit lite barnvakt åt mina kusiner och tänkte nog gå en promenad snart, det är så himla fint väder.

Jag måste bara säga att jag blir så arg på min mobil, den stänger av sig själv fast att det är fullt batteri, den hänger sig och ibland hör jag inte när jag får sms!! Vill verkligen köpa en ny, men ska nog vänta tills efter sommarn så jag hoppas att jag får ett sommarjobb!!

Jag hatar att ha feber!!

Har varit hemma från skolan igår och idag! Har haft feber och huvudvärk, jag har haft feber sen i tisdags kväll:( Jag hatar verkligen att ha feber för jag blir så himla matt fast att det inte är så hög feber och jag orkar typ inte göra någonting!! Som tex idag efter att jag hade duschat så var jag helt slut!! Hoppas att jag inte har feber i morron för jag vill hitta på nåt på söndag!!


Har shopping abstinens!!

Jag vill åk och shoppa nånstans snart. Här kommer lite kläder och smycken som jag inte skulle tacka nej till:

Gina Tricot


HM


Monki


Studiedag :)

Igår var jag på Linden och fick reda på min nya klass, och jag är faktiskt riktigt nöjd! Tyvärr så kom inte Johanna H, Tzega, Elin, Julia eller Natra i min klass så det var synd :( Sen hamnade en tjej som jag inte ville gå i samma klass som i min klass, så det är inte så roligt men det blir nog bra tillslut! Efter skolan gick ner till stan och träffade Sofia, vi gick till Coffee Lounge och åt och fikade lite! Sen gick vi till bion och såg "hur många lingon finns det i världen", jag tyckte att den var bra, en del stunder höll jag på att skratta ihjäl mig. Men den var lite sorglig också, så Sofia och jag satt och grät lite! :P Det blev ingen träning för jag mådde inte så bra i måndags så jag tyckte att det var bättre att ta det lungt.

Idag har jag hittills bara tagit det lungt, har liteb feber så kommer nog ta det lungt resten av dagen! Ska försöka göra lite läxor. I morron börjar jag vid 10.10 och slutar 12.10, så det blir en riktigt skön dag!!

Hur många lingon finns det i världen!

I helgen har jag inte gjort nåt särskilt förutom plugga och gått en promenad. Idag har det inte heller hänt nåt speciellt i skolan, men i morron ska vi som har sökt ekonomi till Linden och vi får också förhoppningsvis reda på klasserna!! :) Efter skolan ska jag träffa Sofia och träna, efter det ska vi försöka hinna att äta nåt och sen ska vi äntligen se "hur många lingon finns det i världen" på bio! LÄNGTAR :P På onsdag är det studiedag och änsålänge har jag inget planerat..


Saturday!

Idag har jag suttit vid datan typ hela dagen och jobbat med min engelska bokrecension, som jag tror äntligen är klar! Fick ett behövligt avbrott när min moster och min minsta kusin Isak kom och fikade lite, måste bara säga att Isak är ett riktigt charm-troll:) Nu ska jag ta en dusch och sen bara ta det lungt!!

Gymma med Sofia!

Sitter nu på samhällslektionen som slutar om 20 minuter, efter det är det teori på idrotten och sen tillsist spanska. Efter skolan blir det att gymma med Sofia och sen vid 18 så drar på i väg på någon slags ungdomsgrej :P

Det var allt från mig just nu, hej svejs :D


Trött i benen!!

Igår var en skit skön dag i skolan, började 12.40 och slutade 13.50!! Kanske lite ovärd dagen men ändå! Innan jag åkte till skolan så åkte mamma och jag till mormor och morfar en liten stund och efter skolan handlade vi också lite. När jag kom hem tittade jag lite på oc, tog en promenad, lagade ungspannkaka, bakade en kladdkaka (MUMS!!) och sen pluggade jag massor av matte!!

Idag började dagen med matteprov och det gick jättebra förutom sista frågan där jag läste fel så jag fick nog fel på den frågan!! Sen hade vi svenska, BORING!! Sen hade vi håltimme i 2½ timme och då satt jag, Klara, Amanda och Louise och skrattade hela tiden, man kan ju säga att vi var lite trötta och uttråkade!! Sen hade vi etik och tittade på en film om psykopater, och det var ju verkligen jätteroligt eller inte!! :P Och nu sitter jag här ska snart plugga och sen ikväll blir det att ta det lungt...

Skoltrött!!

Kom nyss hem från skolan, dagen har varit så där. Började med historia, sen idrott, matte och spanska. Gjorde också sam-provet idag eftersom att jag var sjuk i fredags. Det var sjukt svårt!! Fcik lite panik när jag satt och skrev, hoppas verkligen att jag i alla fall fick VG!! Håll tummarna :)

Nu ska jag ta och plugga lite matte, har prov på torsdag, sen ska jag plugga lite svenska. Ska nog försöka hinna med en promenad för det är så himla fint väder, tar då kanske med kameran! :)

Hallojsan!

I går var det då final i melodifestivalen och jag tycker att Erik Saades låt inte var så jätte dålig!! Så tyckte att det var ganska bra att han vann!!

Idag har jag typ varit ute hela dagen och släpat grenar från träd som pappa har sågat ner, så jag kommer nog sova gott inatt. Ska nog plugga lite nu och sen ikväll blir det att dra till gospelkören:)..


Soligt väder! :)

Nu har det blivit ett litet "hopp" i mitt bloggade igen! :P I torsdags Var jag i alla fall i skolan och fick då tillbaka mitt svenska prov, fick MVG så jag är skit glad och lättad! Slutade halv fyra och då gick jag och mötte Sofia vid Tallås, vi gick sen och tränade och sen blev det lite mat. När vi hade ätit gick vi till aulan och satte oss där och väntade på att tallås musikal skulle börja. Jag tyckte faktiskt att det var roligt så det blev mycket skratt, men ibland blev den lite långtråkig också. Ibland blev man lite rädd också, Sofia satt med sin halsduk framför ansiktet då och då! hehe :P Det var så himla roligt att träffa Sofia igen för vi har typ inte setts på typ 3 veckor eller mer!! Så det blev en dag med mycket prat och skratt=Elin Gilla!!

I går (fredag) så var jag hemma från skolan, när jag skulle gå och lägga mig i torsdags så var jag yr i huvudet och när jag vaknade på morgonen var jag fortfarande yr. Lite jobbigt att vara hemma för hade ett sam-prov och några förhör, men jag får väl ta och göra dom i veckan!

Mitt schema för i dag innehåller: plugg, plugg, dusch, plugg, promenad och plugg!! Måste plugga samhäll och sen har jag en engelska redovisning på måndag som jag inte har börjat med än och vet inte heller vad jag ska prata om, snacka om dålig timing (stavning?!).

Nu måste jag verkligen börja plugga, får se om jag hinner skriva nåt i morron eller inte!? <3


Onsdag!

Idag började jag 12.40, så jag gick upp vid tio och tittade lite på tv och sen skjutsade mamma mig till skolan. Hade då data och sen slutade man 13.50! Efter jag slutat gick jag till kulturskolan, satt där i typ 40 minuter och pluggade och sen blev det solosång med världens bästa sånglärare :D Alltså har dagen varit toppen! I kväll blir det att plugga svenska, spanska och samhäll, har läxförhör och prov på fredag!! Ska försöka bli klar med det innan halv sju och ska jag ta en lång dusch och sen blir det en kväll tillsammans med soffan och tv:n :P

Ni får ursäkta att det har blivit dåligt med bilder på sista tiden men har inga bra bilder att lägga upp!

Helg=Skönt!!

Nu har jag varit dålig på att blogga igen men har inte varit inne på datorn på flera dagar. I söndags var jag på kören men det var lite tråkigt för mina Sofior var inte där och jag har inte sett dom på typ 2 veckor, jag får nästan abstinens hehe. Men kommer nog träffa dom på söndag, jag har tyckt synd om Sofia F hela veckan eftersom att hon har varit sjuk så jag hoppas hon mår bra igen :) Den här veckan tycker jag faktiskt att jag har varit väldigt duktig för i måndags gick jag en promenad, tisdag gymma jag på jumpan, i onsdags och igår jag jag en promenad och idag gymmade jag på jumpan igen. Har typ inte heller ätit någon onyttigt!

Jag gillar verkligen att sluta tidigt, igår slutade jag typ vid 12 eftersom jag kunde göra en etik uppgift hemma och idag slutade jag vid 14 istället för 15.45 efter som jag gjorde spanska-provet igår. I helgen måste jag försöka läsa ut min eng-bok, har typ 150 sidor kvar!! sen blir det kör på söndag :) Ska nog börja träna på hälsogymmet nästa vecka, jag längtar :P 

Min kväll består av tacos och hallon MUMS!! Bye Bye..
Sned egobild! :P

RSS 2.0