Snart smäller det..

Efter en förvånansvärt god natts sömn så börjar jag bli riktigt nervös! Om mindre än 4 timmar ska jag träffa alla andra civilekonomer för första gången. Det ska bli hur roligt som helst och jag hoppas verkligen att alla är trevliga och att man passar in. Dagen börjar vid 13 då alla samlas och man blir indelade i olika faddergrupper som man, om jag har förstått rätt, kommer spendera mycket tid med de kommande veckorna. Sedan blir det nog mycket information och sen i kväll blir det middag och party med alla studentsektioner :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka lugna nerverna...
 
Slänger in en bild från balen <3
 
 

Då bor man i Örebro..

Sitter just nu i mitt nya rum i min nya lägenhet i Örebro. Hela dagen har gått åt till att packa upp alla grejer och jag kan inte fatta att det behövs så mycket saker till endast ett rum! Nu har jag i alla fall fått upp alla grejer ur kartongerna och fått det någorlunda hemtrevligt :)
 
Nu ikväll har jag tagit en tur på cykeln för att se till så att jag hittade till universitetet vilket jag också gjorde :) Tar inte ens 10 minuter med cykeln att åka dit :D Nu ska jag titta lite på tv och äta ananas och sen försöka sova så att jag är pigg i morron då det är dags för att träffa alla framtida civilekonomer, NERVÖS!!
 

Packat och klart..

Efter en dag med Erika har jag packat klart och i morron bär det av till Örebro :)


Snart gäller det..

Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist men har inte varit på blogg-humör, men det ska det bli ändring på. Den senaste tiden har jag försökt att umgås med mina kära vänner så mycket som möjligt då jag redan på torsdag tar flyttlasset till Örebro, är så sjukt nervös och spänd men det kommer nog bli hur roligt och bra som helst.
 
Igår spenderades dagen med Lovisa och idag spenderades eftermiddagen med Sofia då blev det härligt prat och promenad <3. Just nu sitter jag och tittar på idol och vilar upp mig efter en cykeltur. I morron står en dag tillsammans med Erika och packning på schemat :)
 
Tack Sofia för all hjälp med headern! :D

Nu är det dags igen!

Sitter och läser lite i soffan men ska dra mig ut på en långpromenad. Känner att jag verkligen måste komma igång med träningen igen nu efter sommaren, all glass i sommar har satt sina spår! Resten av dagen blir det nog att ligga ute i solen och kanske att börja packa lite inför flytten till Örebro :)

Hallå där..

Nu var det väldigt länge sen jag skrev senast men har nästan inte öppnat datorn sen jag sluta skolan. Mina dagar har mest innehållit jobb (men nu har jag äntligen fått semester) och när jag inte har jobbat har jag försökt umgås med familj och vänner så mkt som möjligt. För ni som inte vet det så kommer jag i höst att börja plugga till civilekonom på Örebro Universitet och kommer även att bo där. Ska försöka blogga lite mer så att ni vet vad som pågår i mitt liv!

RSS 2.0