Linden!

Nu har det snart gått en vecka sen skolan börja och det har varit mycket nytt så förra veckan var jag helt slut! Nu har jag i alla fall börjat komma in i skolan och att gå upp tidigt. Har haft många nya ämnen och lärare så det är lite rörigt just nu +att vi inte får våra Mac förrens på torsdag! Längtar verkligen efter den och då kanske det blir lite mer bloggande för min del.

Förutom skolan så har jag varit barnvakt, sovit över hos mormor och morfar, haft gospelkör och sprungit. Sen idag när jag sluta så gick jag till Hair top och klippte mig, blev jätte nöjd och jag behövde inte klippa bort så mycket på längden! Måste säga att tisdagar är min favorit dag, har bara 3 lektioner och slutar 12.45 :P Nu ska jag ta en springtur i skogen och sen blir det att titta lite på spanska läxan och att sätta sig med en kopp varmchoklad framför tv:n!

Skolan börjar i morron!! :(

Kan inte fatta att skolan börjar i morron! Jag ser både fram i mot det men skulle heller inte tacka nej till några veckor till av sommarlov! I söndags så var jag och Sofia och giggade i Skärblacka och det gick jättebra, men jag blev chockade när vi kom dit för jag och sofia trodde att det skulle vara mycket större, kunde typ inte sluta skratta åt det:P På kvällen var det första körövningen och det var riktigt roligt att komma igång igen. När det var slut hämtade mormor mig och sen sov jag över hos dom för igår (måndags) åkte jag och Sofia till Norrköping. Fick med mig lite saker hem. Det blev en kavaj, 2 tröjor och en väska, ville hitta lite mer kläder men det får bli nästa shoppingtur!

Idag har jag bara tagit det lugnt och tänkte göra det resten av dagen också och bara njuta av sista dagen på sommarlovet! Det kanske blir en joggingtur ikväll och lite övningskörning men vi får se!:P

4 dagar kvar!!!!!

Sen jag skrev senast har jag gjort lite allt möjligt! I tisdags träffa jag Johanna och åt lunch, det var jätte roligt att ses igen! I onsdags skulle Erika komma hit men hon hade dragit ut en tand på tisdagen och hade jätte ont så det blev inget, men det var nog tur för när jag stod och lagade mat vid 2 så höll jag på och svimma och mådde jätte dåligt! I torsdags tog jag moppen till Sofia och hade en jätte bra dag med henne. Vi övade tills i morron då vi ska till skärblacka och spela på typ en marknad :) Igår tog jag moppen in till stan istället och åt lunch med Erika :D När jag åkte hem så spö regnade det och jag hade ingen regnjacka så jag var dyngsur när jag kom hem!

Idag ska jag ta det lungt och öva lite mer för i morron. I morron bär det av till skärblacka vid 11, sen på kvällen ska jag och Sofia till första körövningen och sen sover jag över hos mormor och morfar för att på måndag ska jag och Sofia till Norrköping! :D

Diggiloo!!

Nu har jag inte varit så duktig med att blogga igen men har typ inte varit inne på datorn alls den här veckan!! orkar inte skriva allt som har hänt men har varit inne i stan med mamma, målat, läst och tagit det lungt. Har också fått värsta kicken att börja springa, måste verkligen få upp min kondition och jag märker redan att det börjar bli bättre!

Igår åkte jag in till stan och träffade Lisa vid 12, det var jätte roligt att ses för det var typ ett halv år sen senast. Först gick vi på marknaden lite och sen tog vi en fika. Vid halv två bestämde vi oss för att gå och titta på Be the one i statsparken, tog moppen hem igen vid halv fyra typ. När jag kom hem fick jag världens kick, fast att jag var as trött, så jag tog en springtur i skogen.

Idag sov jag till 11 vilket var jätteskönt, sen idag ska jag ta det lungt och vid fyra åker jag och mamma in till stan för att se på diggiloo :D


Hejsan hoppsan!

Nu kommer ett litet inlägg om hur jag har spenderat de senaste dagarna. I onsdags så träffade jag ju Sofia, vi åt på glasscafé (supergott) åkte hem till henne och sov i deras ute rum. Det var jätte mysigt och måste definitivt göras om! I torsdags så vaknade vi vid typ 10 och då satt vi och prata, tränade på några låtar, pratade ännu mer, gick en promenad och lite till :P Hade två riktigt bra dagar!

I går målade jag på förmiddagen och sen tog jag det lugnt. På kvällen gick/joggade jag 7 km och när jag kom hem fick vi lite gäster.

Idag vaknade jag kvart i elva, måste säga att det var riktigt skönt att sova ut! Sen har jag läst ganska mycket och bara tagit det lugnt. Nu på eftermiddagen så övningskörde jag med mamma för andra gången, men man kan nästan säga att det var första gången för senaste gången jag övningskörde var för typ 2 månader sen och med pappa :P Måste komma igång med övningskörningen nu!:P Snart ska jag ut och cykla en längre tur med mamma och sen vet jag inte riktigt vad resten av kvällen kommer innehålla!

Här kommer lite bilder från i onsdags, bilderna är lånade från Sofias blogg (hoppas det är okej:P)!

 

Kommer inte på nån bra rubrik!

Hej på er! igår målade jag i 2.5h timme sen åkte jag hem och tog det lugnt och läste lite. På kvällen åkte jag och mamma till Aspen och badade, det var skit varmt i vattnet, det måste ha varit typ 24 grader! idag när jag vaknade så var jag yr så bestämde mig för att inte måla nåt idag, är fortfarande lite yr så jag hoppas det går över tills i kväll för då bär det av till den "stora" staden k-holm. Jag ska träffa Sofia vid fem och då ska vi nog gå lite på stan och sen går vi till glass cafét. Efter det tar vi mopparna hem till henne och så ska jag sova över, vi ska antingen sova i deras uterum eller tälta har inte riktigt bestämt oss än.

Nu tror jag att jag ska ta en liten tur med cykeln så jag får lite frisk luft, sen packa och dra till Sofia!

Mys med katten!

Sitter just nu ensam hemma och myser med Jonas kattunge Stella:) I morse målade jag i 2.5h tills solen kom fram och sen dess har jag varit hemma. Mamma började jobba idag så nu kommer jag vara ensam hemma tills skolan börjar, det kan vara skönt men också jobbigt eftersom man inte har nån att prata med! igår tyckte jag att jag var jätteduktig, för fast det var typ 25 grader ute så tog jag och gick/jogga 7 km i skogen, det blev väldigt varmt men var samtidigt skönt. Har bestämt mig för att sluta äta mycket onyttigt som kakor och bullar och sånt och sen röra på mig varje dag och då förhoppningsvis få lite resultat :P

Resten av dagen har jag tänkt ska spenderas ute nu när det är så fint väder, jag ska sola och ta en längre cykeltur!

RSS 2.0