20 minuter..

Sitter på företagsekonomin och slutar om 20 minuter. Ska nog äta lite innan jag går och tränar. Är sjukt taggad, så hoppas att det inte är så mycket folk på gymmet så att jag kan köra järnet! Det är så tråkigt att Sofia's och mitt schema inte passar med varandra förutom på fredagar så att vi kunde träna tillsammans flera dagar, sen på fredag kan jag inte träna för ska fira min kusin i strångsjö kl 16 men ska försöka hinna med en promenad efter skolan istället!


Det skulle var så himla gott med detta just nu!!!

Tisdagen den 31/1-12

Idag har jag en väldigt kort skoldag, slutar redan 11.15 och då drar jag till hälso och träna. Ska försöka träna minst 1h och 20 minuter, nu ska fettet brinna! ;P I helgen och jag gjort ganska mycket. Det började med att jag i fredag efter skolan gick till hälso och träffade Sofia och tränade i 1h, sen gick vi till Sultans på norr och åt varsin sallad, MUMS! Jag hade en väldigt trevlig eftermiddag!! :) I lördags åkte vi Jonas och Jenny och lämnade en soffa och sen blev vi bjudna på mat. Åkte hemåt vid sex och handlade och sen var vi hemma vid 7. I söndags börjde jag dagen med en långpromenad, sen blev det städning och vid 2 kom mormor och morfar och åt. På kvällen blev det kör och sen sov jag över upp i Laggarhult. Nu börjar snart en av dagens två lektioner!

Äntligen!

Det var några dagar sen jag uppgraderade här på bloggen så här kommer ett litet inlägg. I tisdags hade jag en väldigt skön och kort skoldag, när jag jom hem gick jag en promenad och sen satte jag mig och pluggade lite. Igår gjorde vi våran presentation om ICA Maxi och jag kände att det gick väldigt bra för mig så är nöjd, efter skolan blev det solosång och väl hemma körde jag ett pass med gummibanden. Idag har det varit ganska slappt i skolan, känns som att vi inte har gjort någonting. Bestämde mig för att hoppa av bussen i bie på vägen hem för att sedan gå hem via biespåret för att få lite motion och luft. Resten av kvällen ska jag bara ta det lungt.

I morron ska jag äntligen träffa Sofia. Det blir träning och sen går vi till Sultans på norr och äter lite. Det ska verkligen bli kul att träffas efter så lång tid, jag slår vad om att det kommer pli en hel del skratt och prat om allt från himmel och jord! :D

Bild på mig från i somras när jag och Sofia var på glasscaféet:)

Måndag!

Då var det måndag igen. Mådde verkligen skit dåligt igår så trodde att jag inte skulle kunna gå till skolan idag, men när jag vaknade i morse så mådde jag bättre så nu sitter jag i skolan. Vi blev precis klara med våran fadder-presentation så nu är det bara för oss att visa den för ICA i morron ocn sen redovisa den på onsdag. Det ska bli så skönt när vi har redovisat och lämnat in rapporten!!!!

Lördag!

Just nu är jag ensam hemma, dagen jag tillbringats i soffan framför tv:n än så länge för jag är fortfarande matt i kroppen och har huvudvärk. Skulle ju ha gått på rep inför GAST men stannade hemma och vilade istället! Resten av dagen blir att ta det lungt och umgås med mammisen ;P


Sjuk!

Igår efter skolan träffade jag Kajsa på en fika, var trevligt att träffas efter så lång tid och fylla in om våra liv ;P Idag var en dag som jag hade längtat efter i flera dagar men den blev förstörd i natt då jag blev sjuk. Skulle egentligen träna med Sofia efter skolan och sen skulle vi äta nånstans men så blev det inte nu när jag är sjuk!!! Det var länge sen Sofia och jag träffade varandra så jag saknar henne!!!!! Men nu är det som det är så vi får göra det nästa vecka istället ;) I morron är det rep inför musikalen GAST så får se hur jag mår då!


Bild på Sofia från i somras när vi hade lite kul med mopederna ;P

Ja tack!




Matteprov - CHECK!

Då var matteprovet gjort. Kände ganska bra ända tills de två sista frågorna, skit svåra!!!!! Fattade typ ingenting av dom. Men men nu är provet i alla fall över så det är skönt. Hade varit skönt om vi slutade nu för jag är sjukt taggad till att träna idag, men jag får vänta i typ 4 timmar tills jag kan svettas lite......

Onsdag!

Sitter i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Är verkligen helt slut!!!! Pluggade matte typ 3 timmar igår tills jag hade världens huvudvärk, så då slutade jag. Kände att det jag inte kan nu kommer jag aldrig kunna lära mig tills provet. Jag hoppas verkligen att provet går bra!! Dagen innehåller ekonomi, matte-prov, geografi, lunch och svenska. Slutar kl 13.45 och då går jag till kulturskolan för årets första solosång och efter det drar jag iväg till hälsogymet och tränar. Kommer väl hem vid fem och då ska jag plugga lite glosor och sen tar jag ledigt för kvällen.
Jag är så himla sugen på hallon!!!!!!!!!

Plugg

Sitter på spanskan som är sista lektionen, slutar om typ 3 minuter. Men ska sitta kvar i skolan med Lovisa och skriva på fadderprojektet till typ två. Sen tar jag bussen hem och tar en promenad för att rensa skallen. Resten av kvällen blir det att plugga matte tills provet i morron. Tänkte först gymma efter skolan men bestämde mig för att göra det i morron istället när jag inte har nåt prov att plugga till! Måste bara säga att jag är så himla glad över att jag har kommit igång med träningen igen. Ska försöka att träna i nån form 6 dagar i veckan, det kommer nog bli så att jag tränar på hälso 2 ggr i veckan, går promenad 2 ggr i veckan och kör 2 pass med gummibanden i veckan. Ni får ursäkta att inlägget blev lite udda ;P hehe

Nu är det dags för fredagsmys!

Då var det äntligen fredag, måste säga att det är väldigt skönt!! provet igår gick ganska bra tror, jag så det känns bra. Snart är det matte och efter det spanska och sen är skoldagen slut. Sen ska jag vara duktig och dra mig till hälsogymet och träna lite. Skulle vara skönt att inte träna men efter som att jag hade min vilodag igår så blir det träning idag i alla fall. Men det brukar kännas skönt när jag börjat träna! Ikväll ska jag kanske laga och i så fall blir det nog köttfärsfylld paprika med andra grönsaker och tacochips, MUMS!!

Prov!

Nu är det bara 1 timme kvar till provet, är inte så himla nervös men man vet ju aldrig hur det kommer gå, vet i alla fall att jag inte kunde ha pluggat mer! Just nu har vi naturkunskap och ska väl egentligen arbeta med orkar verkligen inte, uppgiften ska vara inne om två veckor så tycker att jag kan ta det lite lungt. Efter skolan blir det att åka hem i det här fula vädret och sen blir det att plugga lite spanska och sen bara ta det lungt. Idag är veckas vilodag så ska inte träna nåt, men i morron blir det nog att släppa sig iväg till gymet och träna lite...

Torsdagen den 12 januari

Dagen började med spanska lektion, jobbade med en muntlig presentation vi ska göra antingen i morron eller nästa vecka. Varför ska man ha muntliga presentationer!!!! Gick precis i på familjens mail och blev glad när jag såg att mina släktingar från USA hade skickat en mail, men glädjen varade inte länge!!!! Det stod nämligen att en utav dom hade fått cancer, varför finns denna sjukdom egentligen. Så dagen är redan förstörd, men vi får hålla tummarna för att behandlingen hjälper!!!! Har RK-prov sista lektioner så vi får se hur det går.

Förlåt för det tråkiga inlägget......

Elsas mode!

I morse gick jag upp vid nio, tänkte först gå upp vid åtta men orkade inte:P Efter frukosten gick jag en promenad på 50 minuter. Sen dess har jag gjort en pasta och skinksallad och pluggat lite matte. Just nu slappar jag lite framför tv:n men ska snart börja plugga lite rättskunskap, har prov på torsdag, och sen blir det ett träningspass med gummibanden och när jag har gjort det så tänker jag inte göra något annat än att bara njuta av kvällen. I morron börjar ju skolan så det är bäst att passa på att ta det lugnt när man kan. Som tur är så har vi en kort tag i morron, slutar 12.45 så tänkte passa på att träna på hälso.

Slänger in ett litet boktips, Elsas Mode, fick den som försenad julklapp och började läsa den i torsdags och den var slutläst igår morse, kunde inte lägga den ifrån mig. Så om ni gillar att läsa om kärlek, mode och intriger så måste du läsa den! Nu måste jag bara låna andra och tredje boken..

1 dag kvar!

Då var det bara en dag kvar av lovet, skulle absolut inte tacka nej till några till dagar!!! Men men man får vill stå ut för det är ju inte så jätte långt kvar tills sportlovet. Veckan har innehållit promenader, träning, lunch med Lisa och sen med Sofia, matlagning och plugg. Igår kväll var jag på Katrineholms revyn med Sofia och hennes familj, som alla andra år var den väldigt bra! Sista dagen på lovet ska jag plugga, gå en promenad och sen kanske köra en träningspass också, tillsist ska jag bara njuta av mina sista lediga timmar ;P

Ikväll börjar den nya säsongen av Bones, en av mina favorit serier, men problemet är att det börjar kl åtta och pappa vill inte sen den och sen att den är på söndagar då jag har körövning! Det är typiskt, jag får väl försöka se det på datorn istället!


2012!

Gott Nytt år på er! Är några dagar sen men strunt samma :P Hade i alla fall det bästa nyår jag haft på flera år! Dagen började med en promenad med mamma, sen skjutsade pappa mig till willys där jag träffde Sofia. På Willys handlade vi allt vi behövde för våran kväll och sen åkte vi hem till Sofia. Väl hemma hos Sofia började vi nästan på en gång med att laga mat, våran meny bestod av:
Förrätt; Toast Skagen
Huvudrätt; Potatis i ugn med kottlett och sallad
Efterrätt; chokladmousse med fruktsallad
Måste säga att Sofia och jag var lite stolta när allt blev jättegott;p Innan tolvslaget hann vi med lite tv tittande, filmen brides maids och paket öppnande. Vi invigde sedan det nya året med att köra boxling och boxning med Wii! Måste säga att det känns i armarna idag!!!!
Mitt nyårs löfte blev ungefär samma som förra året men det här året ska jag hålla det! Jag ska sluta äta godis och snacks, någon gång i veckan får jag äta fikabröd. Jag ska också börja hinna med att gymma på hälso två ggr i veckan, köra träningspass med gummiband hemma två ggr i veckan och gå några promenader. Nu ska magen, låren och armarna bort. Beachen 2012 here I come!!!!!


RSS 2.0