SACO-mässa

Här har det varit lite glest på sistone men har både varit sjuk och har haft sjukt mycket i skolan så har inte orkat skriva nåt!
 
Igår var jag på SACO-mässan i Stockholm och tittade på massa högskolor och Universitet. Kommer nog söka till civilekonom men vet inte riktigt vilken skola än. Fick med mig massor av broschyrer hem så ska sätta mig i helgen och titta igenom alla! :)
 
slutar 14.00 idag och sen är det entligen helg men blir mkt plugg för min del!

Äntligen!

Ikväll är det äntligen dags att se Breaking Dawn, längtar :) Efter skolan blir det att träffa Sofia för först att äta lite, efter det blir det som sagt bio och sen avslutas kvällen med Tallås musikal! Eftersom att det nog blir en sen kväll så åker jag upp till Laggarhult och sover där, blir tyvärr ensam eftersom mormor och morfar är på Tenneriffa :P
 
Just nu sitter jag och väntar på att organisationen ska börja och sen ha matte så att jag får sluta och träffa Sofia. Jag har dock fått nackspärr och känner mig lite hängig så jag hoppas att jag inte blir sämre under kvällen, men hur jag än mår så ska jag se filem och musikalen, jag får proppa i mig massa alvedon!! :P Hoppas verkligen att jag inte börjar blir sjuk, vi har så mycket i skolan nu att jag inte tid för att vara hemma!! :S
 
Har under senaste tiden varit jätte sugen på att köpa en hund. Försöker övertala mamma och pappa att köpa en, för vem kan egentligen säga nej till den här lilla sötnosen!? ;)

USCH!!

Då har man gått i skolan i lite mer än en vecka efter lovet! Just nu väntar jag på att sista lektionen ska börja så att jag kan sluta sen 15.30 men vad jag helt skulle vilja göra är att åka hem och sova!!! Saken blir ju inte bättre av att vi har muntliga nationella i morron och att det innebär att min kväll kommer innehålla plugg!
 
Sen jag skrev sist har jag i alla fall hunnit med en del roliga saker. I lördags var jag till exempel först på julmarknad i Julita och sen tog jag, Sofia och Alice bilen till Marieberg för lite shopping, fick med mig 2 blusar, en plånbok och en film hem :) tyvärr kunde inte Erika följa med så förhoppningsvis blir det en tur någonstans med henne också lite senare ;)
 
Jag får heller inte glömma att nämna att världens bästa Erika fick sitt körkort idag!! GRATTIS Erika jag visste att du skulle klara det, du är bäst!! :D <3
 
 
Här kommer också lite bilder från London, ska försöka lägga in fler inom de närmaste veckorna ;)
 

Tillbaka i höstrusket!

Då har man varit tillbaka i det svenska höstrusket i några dagar efter en grymt rolig resa med Sofia och Erika i London. Vi har haft det så himla bra, ska försöka lägga upp bilder denna vecka från resan så ni får veta mer om den då! :)
 
Sitter just nu i skolan och känner att det skulle ha varit väldigt skönt om det hade varit lov i en vecka till! Men men nu får man se fram imot jullovet!
 
Idag efter skolan blir det nog att ta bilen hem direkt och sen gå en promend innan det blir för mörkt och sen måste det bli lite plugg också :P

RSS 2.0