Jäkla tjuvar!! :(

Gissa vad jag upptäkte när jag skulle ta moppen hem från jobbet idag!?? Det började med att tidigare idag så var det en kille som frågade om han fick ta kort på mitt avgas rör och det fick han väl tyckte jag. Men sen när jag skulle åka hem så fick jag inte igång moppen, så jag gick till hojbutiken brevid och frågade om de kunde hjälpa mig. Då såg han som hjälpte mig att tändhatten var stulen!! Snacka om att jag blev arg, som tur kostade en ny tändhatt bara 50 kr men ändå! Det var nog så att de tog bort tändhatten så att jag inte skulle få igågn moppen och sen lämna den vid kulturskolan och att dom sen skulle komma tillbaka och ta avgasröret eller moppen. Vilka människor det finns asså! När jag kom hem var jag så arg att jag var tvungen att göra av med min "ilska" så jag tog en lång tur med cykekl på ca en mil :P

Nu är det föresten bara 2 dagar kvar på sommarjobbet :) och sen får jag sommarlov på riktigt :D

Glad Midsommar!

I går var det då midsommarafton och det firades vid duveholm. Tog cykel från mormor och morfar innan 19 och cyklade till Jonas där blev det grillning. Hade en härlig kväll med härligt folk! Blev skrämd på köpet. Danne, Matte och David hade gömt sig i ett rum och jag såg bara Danne och Matte och helt plötsligt hoppar David fram bakom mig och säger "buuuu", och snacka om att jag blev rädd, jag skrek värsta tjejskriket!:P När jag skulle åka hem så spöregnade det men fick som tur skjuts hem av Sofia. Tog bussen hem från stan vid halv 11 så kom för en stund sen. Idag är jag ensam hemma för alla jobbar. Dagen kommer nog innehålla en promenad, matlagning och musik.

I morron ska jag hjälpa Jonas och hans kompis att städa ur deras lägenhet i Tystberga så att jag får lite pengar. Så ikväll skjutsar Jonas mig till lägenheten och sen åker han till sin flickvän så jag måste sova där själv! Lite läskigt tycker jag för jag har bara varit där en gång.

Idag är det föresten bara 10 dagar kvar tills jag fyller år!

Hallå!

Igår blev det en fika med Amanda och Matilda, det var roligt att träffas efter att inte ha sett varandra på flera veckor! Idag skjutsa mamma mig till kulturskolan för det spöregnade. Idag har vi haft 2 spelningar och sa äntligen få helg nu. Måste ta bussen hem som går halv fem så ska nog gå på stan lite tills dess.

Det verkar föresten som att det inte kommer regna i morron, vilket är ett mirakel eftersom att det är midsommar! :P

En kortlek...

Säger bara en sak, en kortlek har räddat min dag :P Idag hade vi inga spelningar och inget som vi behövde öva på men tack vare en kortlek så gick dagen ganska fort ändå!

I förra inlägget skrev jag ju att jag skulle ta en fika med Amanda efter jobbet men det blev framflyttat tills i morron istället ;)

Nu ska jag ta moppen hem, sätta mig i soffan med en isglass och titta lite på tv och sen lite senare ikväll tar jag nog en promenad :)..

Hej alla glada!

sitter just nu på jobbet och slappar. känner verkligen att jag inte orkar göra nånting! Mikel ligger på några stolar och sover, Mikaela fipplar med telefonen, Elias ar dragi till Ica för att hitta en kortlek och jag kollar runt på internet. Det här sommar jobbet är både väldigt roligt en också lite jobbigt för det blir ganska många timmar som man inte har nåt att göra!! Men när det är så långtråkigt så får jag tänka på lönen! :P

När jag har slutat jobba vid 16 ungefär så ska jag träffa Amanda på stan och sen ska vi nog ta en fika :) Det var några veckor sen vi såg så det ska bli riktigt kul :)

Nu tror jag Elias kom med en kortlek så vi ses!...

Vilket sommarväder!!

Jag blir så himla irriterad på vädret!! Antingen är det regn eller så är det sol men inte mer än 20 grader! Hoppas vädret blir bättre när jag har jobbat klart om två veckor.

Orkar inte skriva så mycket. men det som händer i veckan är att jobba, kanske träffa Amanda och Matilda, sen får vi se vad mer som händer.


Sommarjobb!

Nu har det blivit några dagars uppehåll igen men har inte hunnit skriva nåt! I lösdags firade vi att Jonas tagit studenten hemma hos oss med släkten. Det blev en tre rättersmiddag och en kväll med mycket skratt :) Sen i söndags tog jag det bara lungt och försökte att göra så lite som möjligt! I måndags var det första dagen på sommarjobbet, för all er som inte vet vad mitt sommarjobb är så ska jag och tre andra åka runt och sjunga på typ ålderdomshem :) Jag var lite nervös att det skulle vara tyst hela tiden men vi är ett jättehärligt gäng som tur är! Det här veckan ska vi bara öva och nästa veckan börjar vi att spela ute.

Igår efter jobbet träffade jag Erika på stan och sen tog vi en fika på CL. Det var ett tag sen vi träffades så det var jätte roligt att träffas!

Just nu sitter jag i vårat "arbetsrum" och ska väl ta moppen hem om 10 minuter :)

Är sjukt trött!!

Igår var jag då i Nyköping på Jonas student och det var en väldigt lyckad dag. Jag är så stolt över min bror!! :P Åkte med mormor och morfar hem för skulle sova över hos dom i natt. Vid sju åkte jag till Cornelia för klassfest, åkte därifrån vid 23.00 med Klara, Amanda, Matilda, Julia, Jonas och Danne. Sen åkte jag, Klara, Julia och Matilda hem till Julia och satt och pratade till typ 01.10. Kom hem 01.30, så det blev lite senare än vad jag tänkte men man slutar ju bara 1:an en gång!!

Idag gick jag upp 09.30 för mamma skulle hämta mig hos mormor och morfar vid 10.30. När jag kom hem hjälpte jag till med att fixa inför studentfesten vi just nu har för Jonas. Funderar på att snart gå och lägga mig för jag är verkligen dödstrött! :P

Dom växer upp så fort! :P

hejsan på er!
Igår tog jag moppen till skolan vid 1 och såg där en film om delfinjakt i Japan och det var verkligen hemskt!! Började nästan gråta några gånger!! Efter skolan tog jag moppen till mormor och morfar i laggarhult. Sen vid 5 lånade jag mormors cykel till Johanna för en grillkväll med klassen. Det blev en väldigt lyckad kväll med många roligheter :) Idag började jag 10.10 och slutade 11.30 :) Det här var också min sista dag i skolan för i morron ska jag till Nyköping för att se när brorsan tar studenten. Sen vid 18-18.30 så drar jag iväg till Cornelia för klassfest och jag känner på mig att det ockås kommer bli en lyckad kväll! :)


Jag diggar verkligen vädret!

I måndags tog jag moppen till Sofia och hade en helt underbar dag med henne! Det blev en tur med kanoten, kortspel, lite promenader och lite solande :P Igår (tisdag) tog jag en långpromenad i skogen och satt och gassade i solen.

Idag hade vi sovmorgon till kl 13, så gick upp vid halv tio, tog en promenad, lagade mat och tog sen moppen in till skolan. Vi skulle se en film om delfinjakt i japan och jag tyckte det var så hemskt att jag nästan började gråta!! Just nu sitter jag uppe i Laggarhult hos mormor och morfar och äter jordgubbar. Ska snart ta mormors cykel till Sibylla och träffa Julia och sen vidare till Johanna för att grilla med klassen :).Ska sova över här i natt för har sovmorron till 10.10 i morron så jag kan sova lite längre.

Sommarväder!

Måste bara säga att värmen är helt galet skön!! I morron ska det bli ännu finare väder vilket passar väldigt bra eftersom att några i klassen ska grilla i morron kväll vid duvesjön :)

I morron blir det nog en tur till stan med mamma, sen blir det att fira Lukas på 4 års dagen :) och på kvällen blir det grillning!

RSS 2.0