Årets första dopp!

Då har man badat för första gången i år! :) Känns jätte konstig att det snart är augusti och jag bara har badat en enda gång, brukar ju bada ganska mycket annars! ;P I morron blir det nog att träffa Sofia, vi ska nog äta lunch och gå runt lite på stan :)

Årets första dopp!

Då har man badat för första gången i år! :) Känns jätte konstig att det snart är augusti och jag bara har badat en enda gång, brukar ju bada ganska mycket annars! ;P I morron blir det nog att träffa Sofia, vi ska nog äta lunch och gå runt lite på stan :)

Eskilstuna

Var som sagt i Eskilstuna idag med mamma och så följde också mormor med. Fick med mig en stickad cardigan, en klänning och en ring hem :) Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt, man blir verkligen trött efter en heldag med shopping!! ;P
 

Shopping!

I morron bär det av till Eskilstuna med mamma för lite shopping :) ska övningsköra dit så det blir lite nytta också! ;P Sitter just nu och tittar på kläder som förhoppningsvis kanske blir mina i morron :)
 
 
 
 
 

23 juli 2012

Då börjar ännu en vecka, måste säga att jag får lite smått panik över att tiden går så fort!! Känns som att sommarlovet snart är slut och jag har typ inte gjort ett dugg förutom att jobba! ;P men men jag får försöka ta vara på tiden som är kvar av lovet och bara njuta! Verkar också som att äntligen värmen kommer i veckan och att det förhoppningsvis håller sig kvar ett tag! :D
 
Idag är det dock inte så fint väder, det blåser och är kallt och småregnar. Det får alltså bli en inne dag för mig, ska nog börja läsa boken "En dag" och sen göra lite körteori. Läste föresten ut sista boken i serien om Elsa som är skriven av Sofi Fahrman, riktigt bra böcker som jag rekomenderar skarpt!! :)
 

Maroon 5

Idag började jag dagen med en långpromenad och sen vid tre tog jag bussen in till stan och träffade Lovisa. Det blev en mycket trevlig fika på Hembagarns :) Kom hem för cirkus en timme och har sen dess lyssnat på Marron 5, mycket bra!! ;P
 
Igår fyllde också en väldigt speciell person 18 år, GRATTIS bästa SOFIA!! :D

Jordgubbsplockning!

Sitter just nu ute i Forsa hos Sofia och äter jordgubbar som vi plockade i mullsätter på eftermiddagen. Det finns verkligen inte något bättre än svenska jordgubbar!! :) Kvällen inleddes med blåbärsplockning och sen blev det tacos och fika på sjön med flotten, mysigt!! 

HALKAN - CHECK!!

Då var halkan gjord! Var jättenervös när vi kom dit men sen när vi väl började köra så släppte nervositeten och det blev kul istället, jag satt och flinade typ hela tiden ;P Nu är jag förhoppningsvis snart klar med körkortet! :)
 
Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och ska väl göra det resten av kvällen, är verkligen helt slut efter dagen. Nu har jag föresten sommalov på riktigt, så himla skönt! :D

Sjuk!!

Har inte så mycket att skriva just nu men ni får en liten uppgradering om vad jag har gjort de senaste dagarna. I söndags började jag må dåligt och har gjort det sen dess, blev till och med hemma från jobbet idag (skulle ha träffat Lovisa men det får bli en annan dag :( ). I måndags träffade jag Lisa efter jobbet för lite minigolf och glass, det blev mycket skratt och prat eftersom det var väldigt länge sen vi sågs. Har precis bakat en kaka som jag ska ta med till jobbet i morron eftersom det är min sista dag ;P På fredag är det dags för halkan, ska bli kul men börjar blir lite nervös!!
Det skulle vara väldigt skönt att ligga på den här stranden just nu!!
 

18 år!!

Japp då är man äntligen myndig!! Blev väckt i morse 5.30 av mamma och pappa, fick en parfym, ett Tomas Sabo armband och en resa i höst men fick inte veta vad det är för resa än ;P Fick också 400 kr av på posten av mormor och morfar :) I morron blir det att fira med resten av släkten.
 
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på flera veckor men har inte haft lust att sitta vid datorn. De senaste veckorna har jag jobbat, träffat bästa Sofia och Erika och spenderat mycket tid ute. Har också hunnit med två körlektioner, känner att det går framåt nu och varit med på en musikinspelning av låten "we are the world" tillsammans med några av K-holms alla musiktalanger!! :)
 
Nu ska jag äta svenska jordgubbar och bara ta det lugnt, blir nog också en tidig kväll för min del eftersom att jag måste gå upp kl 5!!
 
Foto @SofiaForss (bilden är tagen från www.sofiaforss.blogg.se)

RSS 2.0