Snark!!

Sitter just nu med Elin och Sanne i korridoren och väntar på att lektionen ska börja. Är sjukt trött så jag hoppas dagen rinner på snabbt! Efter skola är det solosång och sen blir det att plugga och gå en promenad när jag kommer hem.....

Fredag!

Igår åkte jag iväg på buggen för första gången på ett halvår! Det var skitroligt att komma igång igen och som det verkar nu så kommer jag nog fortsätta :D Sitter just nu i ekonomikorridoren tillsammans med Amanda, Elin och Sanne. Mattelektionen börjar väl om sisådär 20 minuter. Efter skolan blir det nog bara att ta bussen och sen plugga så att jag slipper göra det i helgen. I morron bär det av till Lager157 med mamma, äntligen säger jag har velat åka dit och två år nu!! :P Så forthoppningsvis får jag med mig lite saker hem.
Ni får ursäkta för den dåliga bloggningen på sistone men jag har inte haft tid!

Studiedag!

Idag är det då studiedag, men i morron är det dags för skoloa igen, jag slutar i alla fall 12.45 så det är inte så farligt! Har varit sjuk sen i onsdags så det är skönt med en extra ledig dag. Jag hatar verkligen att vara sjuk, jag känner mig så osocial och sen hatar jag att komma efter i skolan! Men men det är bara att bita ihop. På onsdag är det dags för skolfoto, man får väl hoppas att man ser lite okej ut :P

Nu ska jag byta om och sen ska jag övningsköra till stan med mamma och sen får jag se vad resten av dagen har att erbjuda!

Förkyld!

Nu har det gått en vecka igen men har inte haft lust att blogga, men nu blir det ett litet inlägg i alla fall! :P Det har inte hänt så mycket den här veckan. I tisdags när jag kom hem från skolan hade jag feber så stannade hemma i onsdags. Sen i fredags kväll så började jag få ont i halsen och när jag vaknade i går morse så mådde jag jätte dåligt! Inte alls roligt, men jag mår lite bättre idag i alla fall. Idag ska jag försöka plugga lite och kanske får det bli en promenad också men får se, sen ikväll är det kör igen och funderar på att gå fast jag inte är helt pigg. Ska kanske sova över hos mormor och morfar för jag har sovmorron i morron!

Beställde föresten de här skorna och fick dom i veckan :) :

 

Mac!

I torsdags fick vi äntligen våran mac, det var lite krångligt i början men nu börjar jag fatta lite mer. Men ska nog fråga Sofia om jag få en privatlektion av henne nån dag! :P I fredags träffade jag Sofia efter skolan och vi gick och fikade och gick lite på stan. Det var ett tag sen vi träffades så det fanns en del att prata om! :D På kvällen åkte jag med familjen till strångsjö och firade min mormor och min kusin som fyller 2år. Sen igår firade jag en annan kusin som fyllde 18 år och idag har jag firat mamma som fyller 45 år! Många födelsedagar om man säger så!! Ikväll blir det kör och innan det blir det lite plugg och kanske en springtur.


RSS 2.0