Äntligen lov!!!

Har inte skrivit på ett tag men det har inte hänt så mycket. Förra helgen var jag med Sofia och Sofia och resten av gospel-kören på en mini-turne i Sandviken och Tierp, det var roktigt roligt!! Det blev både massor av sång och skratt. i veckan så har jag pluggat, buggat, sprungit m.m och nu så är det äntligen LOV!! Ska bli så himla skönt att få ta det lungt i en hel vecka!!

Torsdag!

Dagen har varit lång! Hade svenska redovisning och det gick väl bra, fast när jag nästan var klar så blev jag jätte yr och det kändes som att jag skulle svimma!! Jag gick till och med in i ett bord när jag skulle sätta mig igen eftersom att det gungade så mycket! Det var också pannkaks-tävling idag i skolan, den som vann åt 18 pannkakor på 5 min!! jag blir liksom mätt efter 4. sista lektionen var etik och vi skulle egentligen ha redovisning men alla var inte klara så jag fick sluta vid halv 3. Nu sitter jag uppe hos morfar och mormor, buggen börjar 18.45 så nu ska jag bara ta det lungt och slappa för jag är verkligen as TRÖTT!! Hoppas ni inte är lika trötta som jag...

 
SP1C (ni får ursäkta den dåliga bildkvaliten)

Sofia!

Hade sovmorgon idag så mamma skjutsade mig till skolan, började 10.20. Först hade vi administration och efter det var det lunch i 2½ timme och sen var det engelska, slutade 14.30. När jag hade slutat så gick jag som en idiot för att hinna till solosången, jag kom precis kl 15.00!! Efter det så gick jag och träffade bästa sofia F och tog en fika på coffee lounge, det blev en skogsbärspaj för mig MUMS! När vi fikat klart så gick vi på stan lite och det blev en ny cardigan för mig och sofia köpte lite saker också. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att plugga, har två redovisningar i morron. Farväl allihopa...


Sofia F, jag och Sofia S <3


Vinterviken!

Har varit lite slö med att blogga i några dagar, så ni får ursäkta mig! Har inte gjort så mycket i helgen tagit det mest lugnt. Igår (söndag) så skulle jag gå en promenad i skogen och det svängen som jag skulle gå är typ 4 km så jag börjar gå och jag går och går och jag tänker att det här kan inte bara va 4 km. När jag tillslut kom hem så visar det sig att jag hade gått fel så jag gick en sväng som är 7 km!! Jag fick ju lite mortion i alla fall.

Idag kom jag hem innan tre så då satte jag mig och gjorde lite läxor och gick sen en promenad med Zacke. Sitter nu med svenska-boken "vinterviken" som ska vara utläst på fredag så måste nog läsa lite...


Gäsp!

Sitter nu i laggarhult hos mormor och morfar och väntar på att åka till buggen. orkar igentligen inte bugga idag för har ont i magen, huvudet och är as trött, men man får väl stå ut. I morron är det i alla fall äntligen fredag och helg!! Någon som vi hitta på nåt i helgen, kanske sova över och ha en filmkväll?!

Plugg!

Kom hem vid fyra, sen så tog jag en lite jogging tur med hunden. Nu är det bara att plugga spanska i några timmar för i morron är det prov! önska mig lycka till...


Ibland blir man bara så trött!

kom hem från skolan för typ 20 minuter sen och är helt slut. Gick till 15.35 idag :( ikväll blir det bara att plugga, har spanska-prov, engelska verb, etik-läxa och matte-läxa tills på torsdag JOBBIGT! Börjar 10.20 i morron så det blir en liten sovmorron, man kan säga att det behövs. Nu ska jag ta och börja plugga så att jag kan ta det lite lungt ikväll..


Världensbarngalan!

Var på världensbarngalan i går med Sofia Forss, träffade också Ida och Lisa där vilket var extra roligt eftersom att jag inte har träffat dom på flera månader! Här kommer lite bilder..


Gabriel Forss

Jag & Sofia

Jag och Ida som springer i våran gamla korridor :D

Kören

<3


Torsdag!

Sitter i Laggarhult hos mormor och morfar! Dagen har varit bra, har haft matte-prov och jag tror att det gick bra. Man får hoppas det i alla fall!! Slutade tjugo i två idag eftersom att jag inte hade nån Etik idag, tog då bussen ner till stan och gick till Hair Top och klippte mig. Är ganska nöjd men det blev lite kort, ja hade väldigt slitet hår om man säger så. Ska försöka att inte platta håret så mycket i fortsättningen! Ska bugga ikväll och sen i morron så börjar jag kl 10 eftersom att jag inte har nån Etik då eller :D Jag håller tummarna för att det ska sluta regna tills i morron bitti för då kan jag ta moppen till skolan, för annars måste jag ta en buss som går 8.30!!


(lånade bilden från Sofia Forss<3)

Håltimme!

Sitter nu i datasalen med Cornelia. Lektionen slutar om typ 5 minuter och sen är det håltimme i 2½ timme. Skönt och jobbigt. Det blir väl att sitta i Caféet och fika lite..

Plugg!

Hinner inte skriva så mycket idag, måste snart börja plugga. Men dagen har varit okej, inga stora händelser! Har sovmorgon i morron tills 10.20 så då kanske jag får sova ut lite, så att jag inte går och gäspar hela tiden :P Ha en trevlig kväll!


Trött!!

Sitter och halvsover med spanska-läxan framför mig! Har typ förhör i morron så det är bara att plugga. Dagen har varit bra men har varit jätte trött för kunde inte sova i natt. Jag tror inte att jag sov en timme i sträck ens. Kom hem från skolan vid tre, pluggade lite matte sen tog jag en långpromenad i skogen för att vakna lite så att jag skulle kunna plugga vidare. Har fyra läxor tills i morron. JOBBIGT!!


Fryser!!

Sitter nu med en filt virad runt mig, håller på att frysa ihjäl efter moppeturen från Sofia. Dagen har i alla fall spenderats med Sofia Forss :D. Det har varit en härlig dag med massor med skratt. Vi gick en fotopromenad, spelade Wii och var lite allmänt crazy haha!! Sen hjälpte Sofia mig med en ny header, för som ni alla vet så är jag inte så teknisk :P Jag har i alla fall haft en helt underbar dag, tack Sofia!! <3

Söndag

Här är jag! :)


RSS 2.0