Oj, här var det tomt!

Måste säga att jag är nog världens sämsta bloggare! Det var väldigt länge sen och det har hänt en del under den tiden också! Framförallt har jag varit sjuk, har haft illamående, halsfluss, förkylning och utmattning, detta har tagit upp mycket tid men som tur är har jag varit frisk i 3 veckor nu så det är bara att hålla tummarna för att det håller i sig :)
 
Nu över till lite roligare saker, sen sist har jag även varit fadder under årets nollning. Det var en grym månad med mycket trevligt folk och aktiviteter (Boda Borg, toga, sittningar, tårttävling och mkt annat). Skolan har också tagit grymt mycket tid med tentaplugg och grupparbete, har andra tentan för terminen på måndag så det är bara att se fram emot en plugghelg!
 
Utöver detta har jag, efter läng tid av att vara sjuk, kommit igång med träningen. Nu ska fettet brinna och konditionen öka!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia - FOTO

Mycket mer inlägg tack!!!! :)

Haha, ja det var ju inte det lättaste att gå i dem trapporna... Hahah!!!!! ;D Skorna jag beställde nu var dock väääääldigt höga... Lär vara en av dem längre på festen skulle jag tro ;)

2014-03-22 @ 18:57:27
URL: http://sofiaforss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0